Schaijk

Maak kennis met boksen, kickboksen en fitness

Zondag 23 juni open dag bij Frank’s Gym in Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Heb je altijd al eens willen boksen of kickboksen? Of geef je liever de voorkeur aan fitness? Loop dan op zondag 23 juni eens binnen tijdens de open dag van Frank’s Gym in Schaijk en maak kennis met het aanbod.

Frank’s Gym is een plek om jezelf te verbeteren, zowel fysiek als mentaal. Trainen kan bij de sportschool aan de Runstraat 61a op ieder niveau en in een veilige omgeving. “In onze groepslessen motiveren we elkaar om door te gaan”, vertelt Frank Pansier. “Waar een individuele sporter zou stoppen, ga je dankzij de energie van de groep door.”

Beginners en gevorderden
Voorafgaand aan iedere les bij Frank’s Gym komen diverse basisvaardigheden terug. Frank: “Daardoor kunnen ook beginnende sporters gemakkelijk aansluiten in de lessen. Voor de gevorderde sporter is er de mogelijkheid om deel te nemen in competitie. Samen met de trainers wordt er een specifiek plan gemaakt om je optimaal voorbereid te krijgen voor je wedstrijd.”

Demonstraties en trainingen
Tijdens de open dag zijn er bij Frank’s Gym diverse demonstraties en trainingen. Het programma ziet er als volgt uit:
12:00-12:45 uur: Kickboksen & Bokszaktraining;
13:00-13:45 uur: Boksen & HIIT (circuittraining);
14:00-14:45 uur: Krachttraining;
15:00-15:45 uur: Kickboksen & Bokszaktraining;
16:00-16:45 uur: Boksen & HIIT (circuittraining).

Bezoek voor meer informatie de open dag op zondag 23 juni, neem contact op via 06-55752287 of info@franksgym.nl of kijk op www.franksgym.nl.  

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties