Schaijk

Zomerwandeling Buiten je Boekje vanuit de Boshut Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De zomer staat voor de deur en we staan te popelen om eropuit te  gaan. Daarom houden de Bibliotheken Uden & Landerd in samenwerking met  diverse partners op zondag 20 juni onder de noemer Buiten je Boekje een zomerwandeling.

Op vier plekken tijdens de wandelroute maken deelnemers kennis met de partners. De burgemeesters van zowel Uden als Landerd zullen het evenement  openen en ook iets voorlezen. Verder kun je de brandweer ontmoeten, is er een creatieve workshop verzorgd door Kunst&Co Uden en ook IVN is aanwezig.
De wandeling is ongeveer zeven kilometer. Start- en eindpunt is horecagelegenheid De Boshut (foto) bij Charmecamping Hartje Groen in Schaijk. Bij  de pop-up bibliotheek kunnen deelnemers hun routekaart ophalen. Ook aan de  kinderen is gedacht, met een leuke activiteit en beloning bij de finish.
Tussen 12 en 14 uur zijn er vier momenten om te starten. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via www.nobb.nl. Deelname kost 5 euro per persoon en is  inclusief koffie/thee met wat lekkers, een creatieve workshop en een versnapering onderweg. Kinderen tot en met 12 jaar lopen gratis mee, inschrijven verplicht.

Naast de wandeling in Uden is er ook een zomerwandeling op zondag 27 juni in Meijerijstad (De Vresselse Hut) en op zondag 4 juli in Oss (Geffense Plas).

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties