Schaijk

Witgoedspecialist Haku schenkt was- en droogset aan Recycle Point Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Witgoedspecialist Haku schonk vrijdag 12 maart een was- en droogset ter waarde van 1500 euro aan RecyclePoint in Schaijk. Dit naar aanleiding van de Wens Weken-actie van de Witgoedspecialist in december. Tijdens deze actie was het mogelijk een wens in te sturen voor een persoon of organisatie die een was- en droogset goed zou kunnen gebruiken.

“We hebben vele wensen mogen ontvangen - iedereen nog bedankt daarvoor - en uit deze wensen is gekozen om de wasmachine en droger te schenken aan Recycle Point in Schaijk”, laat Haku weten.

Recycle Point is een tweedehands-kledingwinkel voor jong en oud, gevestigd in de oude kapsalon van Maarten Peeters aan de Pastoor van Winkelstraat. Na de succesvolle tweedehands-carnavalszaak ‘Schon Pekske’ besloot safehouse voor drugsverslaafden Point O om de winkel een soortgelijke bestemming te geven. De winkel wordt gerund door bewoners van het safehouse en door vrijwilligers. Samen zoeken zij de gedoneerde kleding uit. Kleding die nog een ronde meekan en voor een kleine prijs wordt verkocht. De volledige opbrengst van Recycle Point gaat naar een goed doel: het tegengaan van de stigmatisering rond verslaving. De winkel bezoeken kan op maandag, dinsdag en vrijdag tussen 10 en 14 uur.

Witgoedspecialist Haku: “Wij wensen Recycle Point Schaijk heel veel profijt met de machines.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties