Schaijk

Geert van Kraaij, Theo de Bie en Chris School nemen afscheid

Wisseling van de wacht in bestuur MKB Schaijk-Reek

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – De nieuwe Potter vormde dinsdag 9 april het decor voor de jaarvergadering van MKB Schaijk-Reek. De avond stond voor een belangrijk deel in het teken van een wisseling van de wacht binnen het bestuur van de ondernemersvereniging. Geert van Kraaij, Theo de Bie en Chris School treden terug als bestuurslid. Drie dames nemen hun plaats in: Patricia van Dorst en Els van Schayk van Time4Gifts en Marian van der Linden van Van Mourik en De Bie Notarissen.

Geert van Kraaij (links) en Theo de Bie.

In zijn toespraak had MKB-voorzitter Alfons Smits lovende woorden voor de drie vertrekkende bestuursleden.

Geert van Kraaij
“Geert van Kraaij is het bestuurslid zijn van MKB Schaijk-Reek met de paplepel ingegeven. Zijn moeder Fonza is heel lang bestuurslid geweest en was voor Geert het grote voorbeeld. Hij stond samen met enkele andere ondernemers aan de wieg van Schaijk, een Werelddorp, waar tot op de dag van vandaag iedereen nog over spreekt.”

Theo de Bie
Ook notaris Theo de Bie zat lang in het bestuur van MKB Schaijk-Reek. Alfons Smits: “Theo heeft het altijd druk, druk en nog eens druk. Dit was ook de reden dat hij een tijdje geleden tegen mij zei: Het is mooi geweest. Ik kan niet altijd aanwezig zijn op de vergaderingen en ik vind het tijd worden voor de jeugd. Theo was binnen het bestuur de denker en kwam altijd met verrassende ideeën en oplossingen.”

Chris School
Het derde bestuurslid dat afscheid nam is Chris School. Alfons Smits: “Chris is er helaas niet bij vanavond. Hij treedt af omdat hij nog altijd sukkelt met zijn gezondheid en zich geheel wil focussen op zijn herstel. De kennis van Chris is ons altijd goed van pas gekomen. zeker in de contacten met de gemeente. Daarnaast was hij, als actieve bewoner van Reek, de spreekbuis voor de Reekse ondernemers.”

Verjonging
Patricia van Dorst, Els van Schayk en Marian van der Linden komen het MKB-bestuur versterken. “Als voorzitter ben ik heel blij dat we deze drie jonge dames bereid hebben gevonden om plaats te nemen in ons bestuur. De gewenste verjonging is hiermee in gang gezet."

Voorzitter Alfons Smits spreekt de ondernemers toe.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties