Schaijk

Winterse activiteit bij De Phoenix Schaijk geannuleerd

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - In aanloop naar de feestdagen stond er een winterse activiteit op het programma in en rondom dorpshuis De Phoenix in Schaijk. De organisatie heeft besloten dit te annuleren. “De kans op coronabesmettingen op deze winter-, kerst- en feestmarkt is te groot en er moeten te veel maatregelen genomen worden”, laat Tilly van den Hoogen weten. Er is wel al een nieuwe datum geprikt: 14 november 2021.

De organisatie was al enkele maanden bezig met de voorbereidingen. “We pakken het volgend jaar weer op”, zegt Tilly. “Een greep uit de activiteiten: een podium voor Schaijkse talenten, Docus de Das, levende standbeelden en kerstmannen die op het plein met vuurkorven, muziek en dans een gezellig en sfeervol avontuur voor de jong en oud creëren. In de kerk komt een levend kerstspel. Ook creatieve ideeën kunnen zeer zeker worden uitgewisseld. Er zijn al tekenaars, beeldhouwers en andere creatieve mensen benaderd.”

Wil je in de toekomst ook meedenken over activiteiten bij De Phoenix? Neem dan contact op met Tilly via tillyvandenhoogen@dorpshuizenlanderd.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties