Schaijk

Winkel van Bento Schaijk gesplitst: Sport- en teamwear én Frisdrank Gigant

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – De winkel van Bento aan de Runstraat in Schaijk is gesplitst. In het linker gedeelte van het pand kun je vanaf begin juni terecht voor alles op het gebied van sport- en teamwear en aan de rechterkant opende ondernemer Stefan van Ras donderdagmiddag 29 april een filiaal van Frisdrank Gigant.

Bij de Schaijkse vestiging van Frisdrank Gigant worden maar liefst 33 soorten (fris)drank verkocht. Van Coca Cola, Pepsi, Fanta en Lipton Ice Tea tot chocomel, Red Bull Energy en AA Drink. Stefan: “We verkopen geen losse blikjes, maar uitsluitend trays van 24 blikjes. Prijzen gaan al vanaf 8 euro per tray, dat is een paar euro goedkoper dan bijvoorbeeld bij de Sligro.”

‘Ideaal’
Van Ras gokt qua klandizie zowel op particulieren als bedrijven en (sport)verenigingen. “Denk aan horecazaken, sportkantines en thuiscafés, maar ook voor een weekendje weg met vrienden of op de camping is het ideaal.”

Frisdrank Gigant Schaijk is de komende periode van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 13 tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 13 uur. Vanaf medio juni worden de openingstijden verruimd: je kunt dan van dinsdag tot en met vrijdag terecht van 9.30 tot 18 uur en zaterdags van 9.30 tot 16 uur. Kijk voor meer info op www.frisdrankgigant.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties