Schaijk

Op vrijdag 24 november

Win kaarten voor Rolling Stones-tribute in Noorderlicht Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – Satisfaction, Sympathy for the Devil, Paint It Black en Angie…
wie kent deze wereldberoemde klassiekers van The Rolling Stones niet? Voor liefhebbers van de muziek van deze legendarische Britse rockgroep is partycentrum Noorderlicht in Schaijk vrijdag 24 november ‘the place to be’. De tributeband Not The Rolling Stones verzorgt dan een optreden met alle hoogtepunten uit het rijke repertoire van Mick Jagger en zijn mannen. In samenwerking met Noorderlicht geeft Arena drie keer twee vrijkaarten weg voor deze spetterende rockshow. Kans maken op deze tickets? Stuur dan vóór 22 november een mailtje met als onderwerp ‘Stones’ naar lezersactie@arenalokaal.nl.  Vergeet niet naam, adres en telefoonnummer te vermelden.

Je hield van The Beatles of The Stones, zo was dat nou eenmaal vroeger. Tegenwoordig mag je gerust beide bands in je playlist hebben staan. Not The Rolling Stones is een Britse tributeband die in eigen land furore maakt in het kielzog van de echte Stones. Vocaal en instrumentaal imiteren ze hun idolen fenomenaal en als je de leadzanger van deze band ziet optreden denk je dat het de tweelingbroer van Mick is. Ze zijn nu enkele keren met veel succes op Nederlandse bodem geweest. Not The Rolling Stones is een band die je terug naar de gouden jaren van de Stones brengt met alle grote hits van weleer.

Tickets
De deuren van Noorderlicht gaan vrijdag 24 november om 20 uur open. Early bird-tickets kosten een tientje en reguliere kaarten 15 euro. Meer info: www.noorderlichtschaijk.nl. Om alvast in je agenda te noteren: op 23 december is er in Noorderlicht een avond met een ‘tribute to Metallica & Volbeat’.

Over Noorderlicht
Noorderlicht Schaijk heeft jarenlange ervaring in de leukste thema- en dancefeesten, parties, concerten en optredens. Van de beste Nederlandstalige artiesten tot (internationaal) bekende acts. De optredens worden gegeven in verschillende zalen. Allemaal met een geweldige akoestiek en sfeer. Noorderlicht verzorgt ook allerlei (besloten) feesten en events voor bedrijven. Groot, klein, intiem, zakelijk of feestelijk: in Noorderlicht Schaijk vind je de ideale locatie voor elk type evenement.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties