Schaijk

Van sjouwfeur tot chauffeur

Willie van den Bogaart 40 jaar bij R. Vos Transporten Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Willie van den Bogaart uit Erp was op vrijdag 1 juni precies veertig jaar in dienst bij R. Vos Transporten BV in Schaijk. "Willie is voor ons een onmisbare kracht."

Willie van den Bogaart.

Willie van den Bogaart begon als jongeling bij Richard Vos en is door de jaren heen een vaste waarde geworden met veel verantwoordelijkheidsgevoel gecombineerd met een geweldige inzet. "Veertig jaar geleden reed ik in een DAF type 2600", vertelt Willie. "Een mooie combinatie met kenteken DB-02-21. Met een open laadbak met zijschotten en losse dekzeilen. Alles wat op de bak paste werd vervoerd; zakgoed, maar ook bakstenen, hooi en stro. Het was in de tijd dat al deze goederen nog met de hand geladen en gelost moesten worden."

Chauffeur was in die tijd dus ook sjouwfeur. Willie: "Gelukkig is er veel veranderd door de jaren heen. Materiaal is enorm verbeterd en als chauffeur heb je tegenwoordig een geweldige cabine ter beschikking met airco, koelkast en standkachel. Maar ook andere faciliteiten zoals een boordcomputer, cruise control, ABS en nog meer technisch vernuft."

"Eén ding is echter altijd hetzelfde gebleven", vult Gerbert Vos aan. "Eenmaal achter het stuur ’s morgens moet je het zelf doen, je verantwoordelijkheid nemen en zorgen dat de route veilig en zorgvuldig wordt afgelegd. Maar dat kun je wel aan Willie overlaten!"

Momenteel rijdt Willie op z’n zoveelste Scania en daar is hij hartstikke trots op. Hij maakt intussen de derde generatie mee van de familie Vos. Na Richard en Gerbert nu ook Rick Vos en dat klikt nog altijd goed. Gerbert: "Hij heeft zelfs een hele periode op de planning gezeten, toen daar bijgesprongen moest worden.
Als we op iemand trots zijn dat hij bij R. Vos Transporten werkt, is het Willie wel! Hij is een onmisbare kracht. Wij wensen Willie en zijn vrouw en steun en toeverlaat Helma alle goeds samen met hun familie en bedanken hem voor zijn enorme inzet.”

Willie van den Bogaart met Gerbert Vos.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties