Schaijk

Op 25 en 28 november

Wijnakker Schoonheidssalon Schaijk houdt twee open dagen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Wijnakker Schoonheidssalon aan de Schutsboomstraat 22 in Schaijk houdt maandag 25 en donderdag 28 november van 12 tot 18 uur een open dag. Loop binnen en laat je informeren over de diverse behandelingen.

Wil je weer glad, strak, stralend, slank en mooi zijn? Wil je voor de Kerst nog 3-4-5 kilo kwijt zijn? Wil je lekker in je vel zitten? Laat je informeren tijdens een van de open dagen bij Wijnakker Schoonheidssalon.

Sinds een jaar heeft Henriette Wijnakker (foto) een nieuw merk, Juchheim. "Ik ben er erg blij mee, want het geeft verbluffende resultaten. Eindelijk een crème die echt cellulite weghaalt en de huid van benen, armen en billen weer strak en glad maakt! Bye Bye Cellulite is de toepasselijke naam van deze crème. Als je 'm opsmeert zie je na 1 à 2 uur al resultaat!" Kom tijdens een open dag en laat je gratis insmeren met Bye Bye Cellulite. "Je voelt het al snel werken en door vooraf en nadien foto's te maken zie je zelf meteen hoe je huid mooi gladder is. Dr. Jurgen Juchheim ontwikkelde Bye Bye Cellulite en ook een Detox-programma waar al mijn klanten die het gebruiken of gebruikt hebben erg blij mee zijn", zegt Henriette. "Gemakkelijk en snel vet verliezen en spierweefsel aanmaken op een gezonde manier en ook nog energiek en fit worden. Als je wilt met begeleiding van mij. Het kan echt nog voor Kerst. Al mooi wat kilo's kwijt. En dan daarna in het voorjaar klaar voor de zon!"

Wow-effect
Je wilt misschien ook het wow-effect ervaren dat de producten voor je gezicht en hals je kunnen geven. Bezoek de open dag je zult zien wat Juchheim voor jouw huid kan betekenen. Natuurlijk geeft Henriette ook alle info over Cryolipolyse, IPL-ontharen en Face Setting.

De open dagen zijn op maandag 25 en donderdag 28 november van 12 tot 18 uur. Wijnakker Schoonheidssalon is gevestigd aan de Schutsboomstraat 22 in Schaijk. Meer info: 06-45334513, www.wijnakkerschoonheidssalon.nl en
info@wijnakkerschoonheidssalon.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties