Schaijk

Krijg een bal bij afsluiten van kinderrekening JongWijs RegioBank

'Wij zijn dé bank in Schaijk'

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - RegioBank bestaat honderd jaar. Schaijk kent sinds 2007 een eigen vestiging onder leiding van zelfstandig adviseur Tom van der Wijst van Van der Wijst Assurantiën. De bank is te vinden aan het Kapelanieplein, middenin het hart van het dorp. Tom wordt bijgestaan door zoon Lorenzo en Yolanda Lamers. Deze drie vertrouwde gezichten staan voor iedereen klaar om te helpen met onafhankelijk advies. Voor kinderen hebben ze nu een extra leuke actie. Open een JongWijs-pakket met eigen rekening en krijg een bal cadeau; van je favoriete club of gewoon eentje die je mooi vindt.

Een eeuw geleden werd met de oprichting van de Centrale Volksbank de basis gelegd met wat de RegioBank vandaag de dag nog steeds is: de bank in de buurt met bekende gezichten. “Een plek waar klanten met een vraag of voor advies gewoon even binnen kunnen lopen”, vertelt Tom. “Je ziet banken overal terugtrekkende bewegingen maken of zelfs kantoren sluiten. Dat is hier in de regio ook aan de gang. Wij doen daar niet aan mee. Lokale gemeenschappen zijn waardevol en daarom blijven we juist zitten als maatschappelijk middelpunt. Wij zijn dé bank van Schaijk en omgeving: persoonlijk, dichtbij, toegankelijk en zichtbaar. Zo kan iedereen zijn geldzaken in de buurt regelen. Dat is goed voor de leefbaarheid.”

Hoge cijfers
Dat de service van de RegioBank door klanten gewaardeerd wordt blijkt onder meer uit het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek van de Consumentenbond. Met een 9,4 komt de RegioBank het beste uit de bus. “Dat is de vierde keer op rij dat we op de eerste plek eindigen”, weet Lorenzo. “We scoorden op alle fronten het hoogst. Naast de 9,4 voor de algemene tevredenheid ook nog een 8,7 voor service én voor internet- en mobiel bankieren en een 8 voor de kosten. Je kunt gerust stellen dat wij de meest klantvriendelijke bank van Nederland zijn. Financiële dienstverlening is nu eenmaal mensenwerk. We combineren persoonlijk contact met alle gemakken van deze tijd.”
Bij Van der Wijst Assurantiën en RegioBank Schaijk kun je terecht voor onafhankelijk advies over bankzaken, hypotheken en verzekeringen. “Wij zijn nergens aan gebonden”, legt Lorenzo uit. “Dat betekent dat we altijd het advies geven dat past de situatie van de klant. We werken samen met zo'n twintig betrouwbare partners. We spreken dezelfde taal en kunnen de klant zo dus op maat adviseren. Omdat wij scherpe tarieven bieden, kunnen we gewoon concurreren met internetprijzen.”

Betalen en sparen
Bij de RegioBank kun je terecht voor al je bankzaken. “Denk onder meer aan het openen van rekeningen voor betalen, sparen en pensioen”, somt Yolanda op. “We hebben een kasfunctie waarbij particuliere klanten hier zonder kosten contant geld kunnen storten en opnemen.”

Met geld leren omgaan
Speciaal voor kinderen heeft Van der Wijst komende tijd een leuke actie. “Als je een JongWijs-pakket afsluit dan krijg je een bal cadeau”, zegt Tom. “Dat kan een voetbal zijn van je favoriete club, bijvoorbeeld Ajax, PSV, DAW Schaijk, Feyenoord of Barcelona. Of van het Nederlands elftal. Ook hebben we andere ballen, zodat iedereen wat te kiezen heeft.”
JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van nul tot achttien jaar. De rekening groeit met het kind mee. “Daarmee leren ze goed sparen, maar ook verstandig uitgeven”, licht Yolanda toe. “Je start met alleen een spaarrekening. Vanaf je achtste komt er een betaalrekening bij. Als ouders toestemming geven ontvangen de kinderen een jeugdpas met weeklimiet plus internet- en mobiel bankieren. De keuze wanneer dit gebeurt, ligt bij de ouders. Verder krijgen zowel het kind als de ouders jaarlijks praktische en bruikbare tips om de kinderen te helpen financieel zelfstandig te worden. Je hoeft van tevoren geen afspraak te maken om JongWijs af te sluiten, maar je kunt gewoon bij ons binnenlopen.”

Openingstijden
Van der Wijst Assurantiën en RegioBank is te vinden aan het Kapelanieplein 5 in Schaijk. Meer informatie over de dienstverlening is te vinden op www.wijst.net. Het kantoor is vijf dagen per week open. Door corona is de openstelling iets beperkt. Je kunt er maandag tot en met vrijdag terecht van 9 tot 12.30 uur. Je kunt contact opnemen door te bellen met 0486-464930 of te mailen naar info@wijst.net

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties