Schaijk

Werkzaamheden Centrumplan Schaijk gaan nieuwe fase in

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De werkzaamheden in het kader van het Centrumplan Schaijk gaan een nieuwe fase in. Op woensdag 14 februari wordt gestart met de inrichtingswerkzaamheden voor het nieuwe dorpshart. Deze duren naar verwachting tot begin juni.

In het gedeelte Europaplein vanaf huisnummer 17 tot de kruising met de Schutsboomstraat wordt de openbare ruimte opnieuw ingericht als onderdeel van het Centrumplan Schaijk. Het bestaande gemengde rioolstelsel wordt vervangen door een gescheiden rioolstelsel voor vuilwater en hemelwater. De huidige bestrating van de rijbaan, trottoirs, marktplein en parkeervakken wordt vervangen door nieuw bestratingsmateriaal.

Het gedeelte Europaplein vanaf huisnummer 17 tot de kruising met de Schutsboomstraat is in drie fasen opgeknipt die aansluitend aan elkaar worden uitgevoerd.
FASE 6; Vanaf Europaplein 17 tot en met de kruising Jan Oliemeulenstraat-Julianastraat. Uitvoeringsduur: ongeveer 5 weken (14 februari tot 23 maart).
FASE 7; Gehele marktplein. Uitvoeringsduur: ongeveer 5 weken (22 maart tot 24 april).
FASE 8; Vanaf kruising Jan Oliemeulenstraat-Julianastraat tot kruising
Schutsboomstraat. Uitvoeringsduur: ongeveer 6 weken (23 april tot 1 juni).

De weg wordt afgesloten voor het doorgaande verkeer. De woningen en winkels blijven via loopschotten te voet bereikbaar. Bewoners en bedrijven worden door de aannemer tijdig in kennis gesteld wanneer auto’s buiten het werkvak geparkeerd moeten worden.

Meer informatie
Het werk wordt uitgevoerd door aannemingsmaatschappij Van de Wetering Infra BV uit Heesch. Iedere woensdagmiddag is er van 13 tot 14 uur een inloopspreekuur in de rode keet van Van de Wetering aan de Pastoor van Winkelstraat. Informatie over de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden kan men tijdens werktijden inwinnen bij uitvoerder Arno van Wees via 06-23010043 of bij toezichthouder Raf Peperkamp via 06-42613960. Kijk voor meer info ook op www.centrumplanschaijk.nl.  

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties