Schaijk

Wensboom bij kapsalon Ploegmakers: wie verdient er een extraatje?

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – Net als vorig jaar komt bij kapsalon Ploegmakers in Schaijk in december een wensboom te staan. Na een behandeling in de salon aan de Pastoor van Winkelstraat 30 mogen klanten een wens ophangen in de boom. Geef daarbij aan wie volgens jou een extraatje verdient in deze vervelende coronatijden en waarom.

Kapsalon Ploegmakers geeft een fraaie prijs weg voor de meest bijzondere wens die in de boom wordt opgehangen: een tegoedbon ter waarde van 100 euro voor een behandeling in de salon en een Redken-productenset. De trekking vindt na oud en nieuw plaats.

Sissie’s zelfgemaakte granola
Sinds de coronatijd verwent Sissie Ploegmakers haar klanten tijdens een bezoek aan de kapsalon met haar zelfgemaakte granola. “Klanten vinden het heerlijk en willen zelfs het recept weten”, vertelt Sissie.

Onder het motto ‘geven is leuker dan ontvangen’ heeft Ploegmakers in de laatste weken van het jaar een leuke attentie voor de klanten. Sissie: “Omdat we in deze speciale tijd en tijdens de feestdagen iedereen graag wat extra warmte en aandacht willen geven, ontvangen alle klanten in week 52 en 53 een gratis zakje zelfgemaakte granola.”

|Doorsturen