Schaijk

Welterusten breidt uit met snoepwinkel ZOET

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Vanaf dinsdag 2 juli kun je bij Welterusten slaapwinkel kinderwinkel ook terecht voor de allerlekkerste snoep en lekkernijen. Op de huidige locatie aan de Schutsboomstraat 18 in Schaijk vind je in de kinderwinkel een prachtige snoepwinkel met snoep voor iedere leeftijd en in vele verschillende smaken.

Willem en Chantal, eigenaren van Welterusten geven aan: “Er zijn in de slaapwinkel geen veranderingen en je kunt nog altijd terecht voor je nieuwe bed, boxspring, matras, hoofdkussen, dekbed en al je beddengoed. Ook mag je bij deze producten een goed en eerlijk slaapadvies van onze slaapspecialist verwachten.”
Snoepwinkel ZOET komt in de kinderwinkel. Naast kinderslaapkamers, kinderbeddengoed en accessoires, de afdeling met kinderkleding van 2 tot en met 12 jaar en de leukste cadeautjes voor aanstaande ouders, baby’s en kinderen, vind je voortaan dus ook snoepwinkel ZOET.

‘Veel Liefs’
Het idee voor de snoepwinkel komt niet uit de lucht vallen. Willem en Chantal hebben de kans aangegrepen om van ‘Veel Liefs’ van Aukje van Rijthoven (nicht van Willem) het snoepgedeelte over te nemen. “Aukje stopt helaas met haar winkel, een deel van de prachtige inventaris van ‘Veel Liefs’ komt uit Uden naar Schaijk en blijft zo in elk geval in de familie. En Schaijk heeft er weer een speciaalzaakje bij.”

Traktaties
In de snoepwinkel vind je oud-Hollandsche snoepjes zoals kaneelkussentjes, roomboterwafels, katjes en kaneelstaafjes, maar ook vele andere soorten schepsnoep. Daarnaast is er snoepgoed per stuk te koop. Denk aan onder andere trekdrop, schuimblokken, salmiakpoeder en lolly’s. Natuurlijk zijn er ook typische snoepjes voor bij een geboorte. Deze snoepjes zijn los te koop, maar ook in de geboortepakketten van Welterusten kun je deze mooi inpassen. Voor alle verjaardagen, kinderfeestjes en traktaties kun je je hart ophalen bij ZOET. Kant en klare snoepzakjes voor jongens en meisjes in verschillende thema’s, kleuren en in diverse prijzen. Liever een traktatie geheel naar je wens, dat is ook mogelijk. Het personeel van Welterusten maakt ze graag terwijl je wacht. Je kunt je wensen ook per mail doorgeven, dan zorgen zij dat je bestelling klaarstaat.

Chocolade
Vanzelfsprekend mag chocolade niet ontbreken in een snoepwinkel. Voor de ‘chocaholics’ zijn er diverse smaken chocobonbons per 100 gram te koop. Gezond snoepen is zo eenvoudig nog niet. Snoepen met mate is een eerste vereiste, maar er bestaan ook suikervrije en glutenvrije snoepsoorten. Een selectie van dit soort snoep is bij ZOET verkrijgbaar.

Bij het plaatsen van de eerste bestellingen snoep dacht vooral Willem terug aan zijn jeugd. “Als kind kwam ik met veel plezier bij het snoepwinkeltje bij Attent (Willy van Vught), het snoepwinkeltje bij zwembad De Kriekeput en het snoepwinkeltje nabij het Maaslandcollege in Oss.” De snoep die er toen werd verkocht, komt nu 30 jaar later deels terug in hun eigen snoepwinkel. Willem en Chantal hopen op hun beurt ook vele blije gezichten te mogen zien bij hun lekkere snoepgoed.

Openingsacties
Tijdens de openingsweek van 2 tot en met 6 juli zijn er de volgende openingsacties: voor elke kopende klant is er een zoete verrassing en op los snoepgoed krijg je er bij elk stuk 1 gratis!

Welterusten slaapwinkel kinderwinkel
Schutsboomstraat 18, Schaijk
0486-461730
info@welterusten.com 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties