Schaijk

Wekelijks inloopspreekuur bouwwerkzaamheden centrum Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Met ingang van 25 oktober is er iedere woensdag van 13 tot 14 uur een inloopspreekuur voor iedereen die vragen heeft over de bouwwerkzaamheden van het centrumplan Schaijk. Het spreekuur wordt gehouden in de rode bouwkeet van aannemer Van de Wetering op het voorterrein bij dorpshuis De Phoenix. Vragen kunnen ook gesteld worden via info@centrumplanschaijk.nl. 

Bij het bouwrijp maken van de bouwlocatie voor het nieuwe centrum van Schaijk is twee weken geleden asbestvervuiling aangetroffen in de bodem op het terrein van de voormalige Boerenbond. De vervuilde plek is onderzocht en inmiddels is duidelijk dat deze in de komende tijd gesaneerd gaat worden in opdracht van de huidige grondeigenaar. De vervuiling levert geen gevaar op voor de volksgezondheid of de omgeving. De plek is afgebakend. Het bouwrijp maken van het middengebied van centrumplan Schaijk wordt volgende week vervolgd.

Geen vertraging
De voorbereidende werkzaamheden voor het centrumplan Schaijk lopen geen vertraging op. De ontwikkelaars zijn inmiddels ook al begonnen met hun bouwactiviteiten. Namens de ontwikkelaars worden de bouwwerkzaamheden uitgevoerd door de Schaijkse aannemers Peter Peters en Van der Heijden.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?