Schaijk

Webshop voor Lekkerz van hier

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - In tijden dat mensen het lastig vinden om naar buiten te gaan, is ondernemer Roy Derks met een oplossing gekomen. Er kan bij Lekkerz van hier voortaan ook online besteld worden. Nagenoeg zijn hele assortiment is te vinden op www.lekkerzvanhier.nl. "Er is met medewerking van mijn kaasleverancier enorm hard gewerkt om in korte tijd een mooie, overzichtelijke en vooral gebruiksvriendelijke webshop te bouwen. Ik ben er nu wel achter gekomen dat ik eigenlijk best wel veel artikelen heb", grapt Roy. "Van de lekkerste kaas, noten, boerderijzuivel, wijnen en bieren tot de leukste cadeau-artikelen. Alles staat er duidelijk op."

Je kunt voortaan op elk moment van de dag vanuit je luie stoel een bestelling plaatsen. Roy: "Bezorgen doen we dagelijks, zelfs op de dagen dat de winkel gesloten is. Voor een bestelling tot 25 euro rekenen we 3,50 euro. Daarboven is het gratis. Je kunt ook kiezen om het af te halen in de winkel aan de Schutsboomstraat 13a in Schaijk."
Roy zit eigenlijk nooit stil. "Naast het lanceren van de webshop is de winkel afgelopen jaar ook enorm veranderd", zegt hij. "Er zijn veel producten bijgekomen, waardoor we ons nu echt onderscheiden van elke andere winkel. Mensen die nu na een tijdje weer eens binnenkomen, verbazen zich echt wat er in de tussentijd is veranderd. Ze reageren gelukkig allemaal erg positief."

Steun lokaal, vooral nu
Vooral in deze crisistijd is het erg belangrijk dat de kleine ondernemers gesteund worden vindt Roy. "Dit zijn de winkels die een dorp levendig maken en zorgen voor toeloop vanuit andere dorpen en steden naar Schaijk", stelt hij. Er is veel geld gestoken in de leefbaarheid van Schaijk met het mooie centrum. Daar moeten we allemaal zuinig op zijn. Samen kunnen we ervoor zorgen dat niemand omvalt, want het aanbod wat wij hier nu hebben, daar kan menig dorp jaloers op zijn."

De nieuwe webshop is te bezoeken via www.lekkerzvanhier.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties