Schaijk

VVV-informatiepunt in Phoenix Schaijk opent 2 juli

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Landerd is een informatiepunt rijker. De foyer van dorpshuis De Phoenix is de afgelopen maanden omgetoverd tot een échte huiskamer voor de bezoekers van Landerd. Het nieuwe VVV-informatiepunt in Schaijk wordt op maandag 2 juli om 16 uur feestelijk geopend door wethouder Hans Vereijken. Belangstellenden zijn van harte welkom om de opening bij te wonen.

Vanaf 2 juli is het VVV-informatiepunt dé plek voor toeristisch-recreatieve informatie over Landerd. Men kan er terecht voor informatie van Platform Toerisme Landerd, VVV-producten en ook voor info over de toeristische ‘parels’ in zowel Landerd als De Maashorst. Het informatiepunt is te bezoeken tijdens de openingstijden van De Phoenix en iedere zaterdag van 11 tot 15 uur.

Voor de openstelling op zaterdag en tijdens de bouwvakvakantie is het VVV-informatiepunt nog op zoek naar extra vrijwilligers om het team te versterken. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Dian van Hoof via dephoenix@dorpshuizenlanderd.nl
Het nieuwe VVV-informatiepunt in Schaijk is ontstaan uit een samenwerking van VVV Noordoost-Brabant, Stichting Dorpshuizen Landerd en de gemeente Landerd.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties