Schaijk

Inleverpunten bij Albert Heijn Schaijk en Coop Ravenstein

Voedselbank Oss weer op zoek spaarpunten Douwe Egberts

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Voedselbank Oss en omgeving is weer naarstig op zoek naar spaarpunten van Douwe Egberts om richting het einde van het jaar hun bezoekers net wat extra's te kunnen bieden. Bij veel mensen slingeren de punten ongebruikt rond in huis, veelal in een keukenla. Ga op zoek, verzamel ze en doneer ze bij een van de inzamelpunten in de regio, waaronder Coop Ravenstein en Albert Heijn Schaijk.

Veel Nederlanders knippen trouw de spaarpunten van de Douwe Egberts-verpakkingen en bewaren deze op een vaste plek in huis. Daar vormen de bonnetjes vaak een onbestemde berg, die maar groeit en groeit. Een echte bestemming hebben de spaarpunten meestal niet. Je kunt er de Voedselbank echter goed mee helpen. Voor zo’n zeshonderd punten krijgen ze van Douwe Egberts een pak koffie. Omdat dit een schaars product is in de voorraad kunnen ze slecht sporadisch een pak koffie in een voedselpakket stoppen.
Daarom is deze inzamelactie zo’n mooi initiatief. In voorgaande edities wist de regio voor Voedselbank voor Oss en omgeving meer dan één miljoen spaarpunten in te zamelen. Daar was de organisatie zeer blij mee. Ze hopen dit jaar opnieuw op een mooi resultaat.

Punten inleveren kan op verschillende plekken. Sowieso bij de voedselbank zelf in de Rossinistraat in Oss. Verder bij Albert Heijn Christiaens aan het Kapelanieplein in Schaijk en Coop Ravenstein aan het Keurvorstenplein 12. Verder nog bij diverse supermarkten en enkele winkels in het centrum van Oss, Heesch, Lith, Berghem en Nistelrode.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties