Schaijk

Vlinderidylle Schaijk toegankelijker gemaakt

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De Vlinderidylle aan de Udensedreef in Schaijk is voortaan ook goed toegankelijk voor mensn met een rolstoel of rollator.

De Kerngroep Mensen met een Lichamelijke Beperking (KMLB) behartigt de belangen van mensen met een lichamelijke beperking in de gemeente Landerd.
De KMLB stelt zich op het standpunt, dat een persoon met een lichamelijke beperking zo volwaardig mogelijk dient te kunnen participeren in de huidige maatschappij.
"Een van de acties die we daarom uitvoeren zijn rolstoeltoegankelijke routes door de Maashorst en de dorpen te realiseren, zodat ook iemand met een lichamelijke beperking kan genieten van de prachtige natuur", zegt Marion de Jong namens de KMLB. "Helaas was de Vlinderidylle aan de Udensedreef niet goed meer toegankelijk met een rolstoel of rollator. Dankzij hulp van de sponsors Natuurbegraafplaats Maashorst, Charme Camping Hartje Groen en Gebroeders Potjes is de ondergrond nu wel geschikt voor deze doelgroep. We hebben er een mooie rolstoelroute van 1,5 kilometer bij gekregen die eventueel ook uit te breiden is via een nieuw pad naar de Natuurbegraafplaats."

De route is vanaf heden voor iedereen toegankelijk.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties