Schaijk

Op nieuwe locatie aan Palmstraat

VIVIENTE-festival Schaijk pakt dit jaar extra groot uit

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Na twee succesvolle edities keert het VIVIENTE-festival dit jaar terug in Schaijk. Zaterdag 12 mei klinken moombathon, house, hardstyle en guilty pleasures weer op het podia. De organisatie is inmiddels in volle gang met de voorbereidingen en inmiddels is de kaartverkoop van start gegaan.

Na gezellige, sfeervolle, succesvolle en vooral warme eerdere edities kon een vervolg van VIVIENTE niet uitblijven. Wat begon als een verjaardagsfeestje van een vriendengroep, is inmiddels al uitgebouwd tot een professioneel opgezet festival. Dit jaar zijn de podia en show nog groter en vindt het festival plaats op een nieuwe locatie, aan de Palmstraat in Schaijk.

Artiesten
Inmiddels zijn de namen bekendgemaakt van artiesten die optreden. Waar in de middag de lokale DJ’s hun talent mogen laten gelden, staan in de avond namen als Dave Roelvink, Lampegastuh, FAB x PAANS en Ransom op het programma.

Het VIVIENTE-festival begint dit jaar al in de middag om 15 uur en er wordt doorgefeest tot 01 uur. Toegangskaarten kosten in de voorverkoop 15 euro en zijn verkrijgbaar bij cafetaria Wieland en online via www.rdtickets.nl/index.php?option=com_rdtickets&view=event&id=401.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties