Schaijk

Vierde plek Schaijkse kunstschaatsster Lois Marly Libregts in KNSB Cup

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK/LEEUWARDEN - Afgelopen weekend vond in de Elfstedenhal in Leeuwarden de laatste KNSB Cup-wedstrijd kunstschaatsen plaats. De Schaijkse Lois Marly Libregts behaalde in de categorie Advanced Novice een mooie vierde plek. (foto: Piet van Es)

Lois had zich in een eerdere KNSB Cup-wedstrijd al weten te kwalificeren voor het NK volgende maand en kon dus relatief  ontspannen deze wedstrijd in. Zowel haar korte als haar lange kür reed ze vrijwel foutloos en dat bracht haar op een mooie vierde plaats. De podiumplaatsen gingen naar de schaatsters die zowel de dubbel Axel en/of tripples springen.

Lois Marly: "Ik wilde graag twee mooie küren rijden en dat is me gelukt! Ik heb zin in de komende weken waarin Hasselt (Belgie), Oberstdorf (Duitsland) en het NK / de Challenge Cup in Den Haag op het programma staan. Best een vol programma maar ik heb er veel zin in en hoop dit keer goed gezond het NK in te kunnen! Dat is voor nu het belangrijkste! Ik ben hard aan het werk voor de dubbel axel en de tripples, ik hoop die goed te gaan beheersen!"

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties