Schaijk

Vierde Maashorst Fietsdriedaagse startklaar

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Na een voorbereidingstijd van verscheidene maanden start binnenkort de vierde editie van de Maashorst Fietsdriedaagse. Fietsminnend Nederland kan van dinsdag 4 tot en met donderdag 6 juni terecht in Schaijk voor prachtige routes door Noordoost-Brabant. Elke dag is er keuze uit fraaie fietstochten van 35 of 60 kilometer, beide geheel met pijlen aangegeven en elke keer een route die natuur, cultuur en bezienswaardigheden van het Maasland, land van Ravenstein en natuurgebied De Maashorst combineert.

Zowel voor de plaatselijke en regionale deelnemers als voor de fietsers van verder weg valt er volop te genieten. Rustige wegen gecombineerd met de passage van pittoreske dorpjes maakt dat het voor iedereen plezierig fietsen is. De routes zijn geschikt voor de gewone, elektrische of sportieve fiets, samen met het hele gezin, met buren, kennissen of individueel. Op de pauzeplaatsen is een verfrissend drankje of andere consumptie verkrijgbaar.
Onder de vlag van TWC Ons Verzet is start en finish op dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 juni in de nieuwe Potter aan de Pastoor van Winkelstraat 2 in Schaijk. Je kunt elke dag beginnen tussen 9.30 en 14 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 4 euro per dag of 10 euro als je de hele Fietsdriedaagse meedoet.

Voorinschrijven
Inschrijven kan aan de start maar voorinschrijving is voordeliger. In plaats van 10 euro betaal je dan 9 euro. Tevens maak je kans op een van de prijzen die onder deze voorinschrijvers wordt verloot. Je kunt nog tot 1 juni voorinschrijven op www.maashorstfiets3daagse.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties