Schaijk

Vier leden TWC Ons Verzet Schaijk doen mee aan Tour for Life

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Tour for Life is een fietstocht van Bardonecchia (Italië) naar Sittard in acht dagen over een afstand van ruim 1.300 kilometer en zo'n 19.000 hoogtemeters. Arend van Rhijn, Carlo Nooij, Henk Willems en Theo Wolbrink, vier leden van TWC Ons Verzet uit Schaijk, hebben zich ingeschreven als Team Morgen Beter. Zij worden begeleid door Bert van der Bolt, Liesbeth van Rhijn, Peter Klievink, Wilma Willems en Anja van Tintelen. De tocht is van 26 augustus tot en met 2 september.

Sinds het voorjaar wordt er hard getraind, want zo'n 'stukkie' fiets je niet zomaar: dat vraagt een gedegen voorbereiding. Als team willen ze zoveel mogelijk geld bij elkaar brengen voor het Daniël den Hoed Fonds, waarmee onderzoeken worden gefinancierd naar individuele kankertherapie uitgevoerd door het Erasmus MC Kanker Instituut.

Iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel te maken met mensen waarbij een vorm van kanker vastgesteld is, en zou er alles voor over hebben de patiënt te laten genezen. Zo ook Team Morgen Beter. Hun gedachten zijn bij clubmaat Peter van Roosmalen die twee jaar geleden, nota bene deel uitmakend van Team Morgen Beter, moest vertellen dat ook hij ernstig getroffen is. Zijn huidige situatie onderschrijft dat er nog heel veel geld en onderzoek nodig is om kanker beheersbaar te krijgen.

Je kunt Team Morgen Beater ondersteunen door een donatie rechtstreeks op www.tourforlife.nl/morgen-beter. Je gift gaat honderd procent naar het Daniël den Hoed Fonds.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties