Schaijk

Adaro schittert in Gelredome op 27 januari

Video: Schaijkse DJ Thijs Ploegmakers maakt anthem voor Hard Bass

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK/ARNHEM - Hard Bass is een van de belangrijkste hardstyle events in Nederland. In een jaarlijks uitverkocht GelreDome in Arnhem bouwt de nacht zich op van euforische hardstyle tot keiharde raw. Bij deze grote feesten wordt er een speciale soundtrack gemaakt die perfect past bij de sfeer van het event. Aan de Schaijkse DJ Thijs Ploegmakers, oftewel Adaro, dit jaar de grote eer. Hij is verantwoordelijk voor het Hard Bass-anthem 2018.

Thijs Ploegmakers is een toonaangevende raw hardstyle-DJ. In samenwerking met de bekende rapper E-Life zet Adaro het officiële Hard Bass-anthem van 2018 neer: Adaro & E-Life - Black Rain. Een sferische track met een bijzondere melodie en stevige kicks die perfect de rauwe én melodische kant van Hard Bass omvat. Dat belooft veel goeds voor 27 januari.

Maar dat is niet het enige. Want naast het anthem knalt Adaro daar ook nog een speciale live performance achteraan. De spotlights zijn tijdens Hard Bass dus volledig op Adaro gericht. Wil je alvast in de stemming komen voor Hard Bass 2018? Black Rain is vanaf vandaag te beluisteren:

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties