Schaijk

VIDEO: 'Ik voel mij thuis in de gemeente Maashorst'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Enkele tientallen Schaijkenaren spreken zich deze week in een videoboodschap uit vóór aansluiting van hun dorp bij de beoogde nieuwe gemeente Maashorst. Onder het motto 'Ik voel mij thuis in de gemeente Maashorst' roepen zij iedereen op de vorige week gestarte petitie te ondertekenen op https://schaijklanderdenuden.petities.nl/.

|Doorsturen

mari jansen

2021-02-23 16:46:35

Wanne klets, ik hoop dat er na 25 februari duidelijkheid is en dat we weer over gaan tot de orde van de dag met belangrijke zaken. Sjissus, moe word je ervan Oss, Uden, Maashorst, blababla. 

mari jansen

2021-02-23 17:14:59

En om dan nog maar te zwijgen van al die anonieme ondertekeningen. Wat een farce! Zo kan ik ook een petitie houden. Totaal niet representatief. Maar goed, dat weten ze zelf ook wel, want daar voelen ze zich thuis :)

Petitia

2021-02-23 17:15:46

En dan maar hopen dat "de ik voel dat Schaijk bij Oss hoort"  nog steeds iets komen koffie drinken op jouw bosterras/ in jouw horeca.

Toon Kuijpers

2021-02-23 22:08:41

Ik vind het erg vreugdevol dat mensen zo hun mening mogen en kunnen geven. Mensen mochten hun steun betuigen voor oss en nu zijn er mensen die steun betuigen voor maashortst. Compleet normaal en erg intresant 

Toon Bergmans

2021-02-24 00:33:50

Hoe kun je nou toch zeggen: 'ik voel me thuis in de gemeente .maashorst' als er nog helemaal geen gemeente maashorst is.? De naam nog onzeker is enz..idioot gewoon! Straks heet het Heihorst of i.a. roep je dan: ik voel me thuis in Heihorst? Dat huppelt maar achter die 2 burgemeesters aan als een stel schapen, peppie en kokkie is er niks bij.Het is niet te hopen dat een van de twee egotrippers straks burgemeester wordt van de nieuwe gemeente. De angst voor gezichtsverlies spat er vanaf en alles moet wijken, de burger wordt misbruikt als een object om een onzinnig doel te bereiken.Niemand kan oprecht en cijfermatig of anders uitleggen wat het voordeel is voor de burger met dit soort samenvoegingen. Maar de weg is ingeslagen door de heren en moet ten koste van alles slagen. Misleiding ten top.

mari Jansen

2021-02-24 08:19:27

Beste Toon, uiteraard mag iedereen zijn mening geven, dat juich ik allen maar toe. Maar een petitie die je met je e-mailadres mag plaatsen (ik heb zelf meerdere e-mailadressen) en dan ook nog eens anoniem geeft een erg vertekend beeld en is dus niet representatief.

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties