Schaijk

'Schup randstedelingen terug over de Maas'

VIDEO: CV De Kapotte Kachels brengt eerste carnavalskraker uit

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

CV De Kapotte Kachels: Wouter van den Boogaard (links), Sander Ottens en Jop Roeland.

SCHAIJK - De Schaijkse zanger-gitarist Sander Ottens, bekend van de band Lijn 99, richtte in 2018 samen met Jop Roeland en Wouter van den Boogaard CV De Kapotte Kachels op. Voornaamste doel: het uitbrengen van een carnavalsnummer. Na maandenlang werken was het afgelopen week zo ver. De single Terug Over De Maas werd gelanceerd op YouTube en de clip is inmiddels al duizenden keren bekeken. Het liedje, met een knipoog naar 'Randstedelingen die Brabant met carnaval ineens wél weten te vinden', zou zomaar eens een van dé carnavalskneiters van 2019 kunnen worden. Bekijk hieronder de videoclip.


In de carnavalskraker 'schupt' het drietal 'Randstedelingen terug over de Maas'. "We protesteren met dit nummer tegen al die Randstedelingen die Brabant met carnaval ineens wél weten te vinden. Het zou juist mooi zijn als ze het hele jaar door naar Brabant komen. Niet alleen met carnaval. De deuren staan hier altijd open, het is het hele jaar feest", vertellen de mannen van CV De Kapotte Kachels op D-TV.

Inmiddels stromen de boekingen voor carnaval binnen bij De Kapotte Kachels ('Roken en uitgaan'). Zo staan er al optredens gepland in onder meer Schaijk, Mill, Geffen en Tilburg.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties