Schaijk

Verspreiding Moesblad 2018 van 26 tot en met 28 januari

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MOESLAND - De nieuwe Schaijkse carnavalskrant, het Moesblad 2018, wordt in het laatste weekend van januari weer huis aan huis verspreid in heel Schaijk, ook in de buitengebieden.

Het Moesblad bevat weer vele fraaie foto’s en lezenswaardige stukjes, zoals de proclamatie van Prins Bart d’n Urste. Plus vele grappige ingezonden artikelen van Moeslandse carnavalsclubs. Men vindt er ook informatie over de optochten en het programma tijdens carnaval.
Bijzonder onderdeel van de krant is het Jeugdmoesblad waarin jeugdprins Joep en jeugdprinses Nanne en hun gevolg zich voorstellen.

Men kan de leden van de Raad van Elf, de Dansgarde, de Jeugdcarnaval en de Boeremoeskapel weer aan de deur verwachten om deze fraaie editie persoonlijk te bezorgen. Zij vragen een kleine bijdrage om de kosten te dekken en om alle carnavalsactiviteiten te kunnen organiseren. Bijvoorbeeld het KeeMoesbal, de fruitmanden voor de zieken en het Jeugdcarnaval. Zij stellen een bijdrage zeer op prijs. Wie niet thuis is kan een vrijwillige bijdrage in de bus bij de Bruna doen. Daar zijn voor de liefhebbers ook extra bladen gratis af te halen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties