Schaijk

Werelds wonen in nieuwe centrum Schaijk

Veel animo voor appartementen Zilverlinde in dorpshart

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Al enkele maanden wordt hard gewerkt aan het vernieuwde centrum van Schaijk. In project Zilverlinde worden 35 kwalitatief hoogwaardige koopappartementen gerealiseerd aan het Europaplein en de Pastoor van Winkelstraat. Deze bevinden zich op de eerste en tweede verdieping, onder meer boven de nieuwe Albert Heijn. De verkoop is vrijdag 6 april van start gegaan. Er is veel animo voor de woningen, vooral vanuit Schaijk. De eerste inschrijvingen zijn al binnen.

De oppervlakte van de appartementen varieert van circa 70 tot 225 vierkante meter. Om die reden zijn ze voor iedereen interessant; jong en oud. “Alle woningen in Zilverlinde hebben twee slaapkamers”, weet Luuk Bruijsten van Th. van Casteren Makelaardij. “Dat is echt een pluspunt. Ook beschikken ze allemaal over een eigen balkon aan de gevelzijde. Op de eerste verdieping heb je tevens een aantal daktuinen. Daar kun je heerlijk genieten van de ochtendzon. Verder zijn er diverse andere faciliteiten, zoals een berging, fietsenstalling en parkeergarage. De opties verschillen per appartement. Deze zijn duidelijk opgenomen in de verkoopbrochure.”

'Ambitieus project'
De kick-off voor de verkoop was op de locatie aan de Pastoor van Winkelstraat. “Er kwamen veel mensen op af”, vertelt Bruijsten. “Een dag later was er nog volop inloop op beide kantoren. Het is een ambitieus project voor een dorp als Schaijk. Daarom is het fijn om te zien dat men zo enthousiast reageert.”
De naam van het project, Zilverlinde, verwijst naar de gelijknamige bomen die op en rondom het Europaplein geplant worden. Bruijsten: “De slogan 'werelds wonen' is natuurlijk een knipoog naar werelddorp Schaijk. Het wordt een mooi complex, niet zo massaal. Dat komt door de diversiteit aan gevels. Dat geeft een sfeervolle uitstraling.”

De oplevering van de appartementen staat gepland in het voorjaar van 2019. Kijk voor meer informatie op www.zilverlinde-schaijk.nl. Ook kun je contact opnemen met Th. van Casteren Makelaardij aan de Pastoor van Winkelstraat 39B in Schaijk via 0486-416082 en makelaardij@vancasteren.nl. Of met Van der Krabben Makelaardij aan de Gasstraat 20a in Oss via 0412-632928 en de Velmolenweg 165 in Uden via 0413-257033 en nieuwbouw@krabben.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties