Schaijk

'Een mooie aanwinst voor ons'

Van Zummeren Schaijk overgegaan in CarProf Huiskes van Zummeren

Door Leon Voskamp

SCHAIJK - Automobielbedrijf Van Zummeren aan de Rijksweg 44 in Schaijk is per 1 juni overgegaan in CarProf Huiskes van Zummeren. Eigenaar Bas Huiskes is erg tevreden met de schaalvergroting. "Een prachtig bedrijf met een groot klantenbestand. Een mooie aanwinst voor ons."

Automobielbedrijf Van Zummeren kent een rijke geschiedenis. In 1952 opgericht door de vader van Mark van Zummeren, die het bedrijf later overnam. Na een gesprek met Bas Huiskes kwam de wens van Mark naar voren om het rustiger aan te gaan doen. "Van het één kwam het ander", zegt Huiskes. "Ik zag ideeën en het heeft geleid tot een overname. De markt is dusdanig aan het veranderen dat wij op zoek waren naar schaalvergroting. Na twee vestigingen in Oss (eind 2019 werd Suzuki John Boekelder overgenomen) en in Schaijk is de puzzel in elkaar aan het vallen. Door deze samenvoeging wordt ons klantenbestand uitgebreid tot 6.000 en hebben we 40 medewerkers. Dan ben je zeker relevant in Oss en omgeving."

Service
Huiskes benadrukt dat er voor de klant op het gebied van service niets zal veranderen. "De vertrouwde medewerkers blijven allemaal. Op het gebied van klantbeleving hebben Mark en ik dezelfde bloedgroep. De klant staat altijd op 1." Mark van Zummeren is ook blij met de overname. "Met Bas hebben we een uitstekende overnamekandidaat. Wat ik zelf ga doen? Ik ga genieten van de rust, maar sluit niet uit dat ik hier nog iets blijf doen."

CarProf
Huiskes - Van Zummeren gaat vallen onder de CarProf-formule. Dat betekent dat alle auto's worden gerepareerd -met behoud van fabrieksgarantie-, ongeacht het merk en de leeftijd. Op reparaties en arbeidsloon krijgt de klant 24 maanden garantie. Het bedrijf blijft een Fiat- en Hyundai-specialist, maar in het occasioncentrum worden ook andere merken verkocht. De komende weken wordt het gehele pand gerestyled.

Scherpe aanbiedingen
Auto Huiskes is voor Oss en omgeving merkdealer van de Aziatische merken Kia, Mitsubishi en Suzuki en merkspecialist in de merken Hyundai en Fiat. Het bedrijf staat voor een persoonlijke benadering en mobiliteit op maat. "Het gaat erom dat je als klant de auto krijgt die het beste past bij je wensen en je budget. Dat geldt trouwens ook voor het onderhoud van bedrijfswagens: alles draait om de klant. Onze auto's en mobiliteitsoplossingen zijn een middel om die klant helemaal in de watten te leggen."
Vanwege het coronavirus was het ook voor de autobranche een lastige tijd. Afgelopen maandag opende Huiskes zijn vestigingen in Oss weer voor het publiek. "We hebben een inhaalslag te maken. Aan ons de taak om te voorzien in de behoefte van de klant. We passen ons aan aan de markt en kunnen nog meer maatwerk aanbieden. Klanten kunnen rekenen op scherpe aanbiedingen."

Meer informatie
Huiskes van Zummeren is bereikbaar via 0486-461317 of info@vanzummeren.nl. Kijk voor meer informatie op www.vanzummeren.nl of www.autohuiskes.nl. Geopend op maandag tot en met vrijdag van 9 tot 18 uur en zaterdag tot 17 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties