Schaijk

Uitreiking Super Supermarkt Keurmerk aan Albert Heijn Christiaens Schaijk uitgesteld

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De voor donderdag 19 maart geplande uitreiking van het Super Supermarkt Keurmerk (SSK) aan Albert Heijn Christiaens in Schaijk wordt uitgesteld ter voorkoming van de verdere verspreiding van het coronavirus.

Huub en zijn zoon Maikel Christiaens van Albert Heijn Schaijk.

Huub Christiaens heeft het keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers verdiend omdat hij zich weet te onderscheiden door zijn extra inzet voor de leefbaarheid in en rondom de Schaijkse winkel. Ondernemers die het SSK-keurmerk behalen zijn innovatief en controleerbaar bezig met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Binnen het SSK-keurmerk staan zeven thema’s centraal: lokale betrokkenheid, stimulerend personeelsbeleid, onderscheidend assortiment, duurzaam met energie, veiligheid en preventie, afvalinzameling en -reductie en transport en logistiek. Het SSK is ontwikkeld door brancheorganisatie het Vakcentrum in samenwerking met kennisinstituut TNO. Supermarkten die het keurmerk behalen zijn echte koplopers op het gebied van lokaal en maatschappelijk betrokken ondernemerschap.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties