Schaijk

Nieuwbouwwoningen van Van der Heijden en Van Wanrooij

Tweede fase Akkerwinde Schaijk vanaf 7 april in verkoop

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De karakteristieke woonwijk Akkerwinde in Schaijk wordt uitgebreid. Van der Heijden bouw en ontwikkeling realiseert er zestien nieuwe woningen en Van Wanrooij bouw en ontwikkeling zet er zeventien nieuwe huizen neer. De start van de verkoop staat gepland voor vrijdag 7 april. Belangstellenden kunnen die dag van 16 tot 17.30 uur terecht De Werkplaets van Smaak! aan de Runstraat 67 in Schaijk voor de brochure, prijslijst en inschrijfformulieren.

De nieuwe patiowoningen die Van der Heijden gaat zetten.

Van der Heijden bouw acht royale tweekappers met garage, vijf riante rij- en hoekwoningen en drie comfortabele patiobungalows met garage. Alles in Akkerwinde ademt de charme van de jaren dertig. Ook de zestien nieuwe woningen hebben die kenmerkende oud-Hollandse elementen in een hedendaagse context. Stoer is het sleutelwoord. Erkers, luifels, veel houtwerk en grote daken zorgen voor een robuuste en rustieke uitstraling.

Nul op de meter
De woningen van Van der Heijden vormen de ultieme mix van hoogwaardig wooncomfort en energiezuinigheid. Dit is te danken aan een doordacht nul-op-de-meterconcept. Op de woning liggen zonnepanelen, die voldoende energie opwekken voor alle installaties in de woning en voor overig huishoudelijk verbruik. Een warmtepomp zorgt voor warm water. Dat betekent dat bij normaal verbruik de energierekening op nul sluit. Tegelijkertijd profiteren de bewoners van een optimaal leefklimaat in de woning met onder andere koeling in de zomer.
Royaal en luxe wonen, dat kenmerkt dit project. Grote percelen (255 vierkante meter voor een patiobungalow tot 430 vierkante meter voor een tweekapper) zorgen voor lekker diepe tuinen met volop ruimte voor een uitbouw of extra terras. De riante woningen hebben grote raampartijen en ook door de slimme indeling, valt veel licht naar binnen. Enkele rij- en hoekwoningen hebben zelfs een groot raam dat doorloopt tot op zolder voor de perfecte lichtinval.

Uniek in de wijk
De patiobungalows zijn uniek: er zijn er maar drie in de hele wijk. Luxe en gemak staan centraal. De L-vormige woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer omringen de sfeervolle binnentuin. De begane grond is eenvoudig uit te breiden. En ook boven is volop ruimte voor een extra slaapkamer en gastenbadkamer.

Rustig en landelijk
In de rustige wijk Akkerwinde kom je thuis om zorgeloos te ontspannen. De groene gordel met speelweide en een wadi voor de opvang van regenwater geven de buurt zijn landelijke karakter. Door die ruime opzet ervaar je dat heerlijke gevoel van vrijheid. Wil je landelijk, ruim, sfeervol én betaalbaar wonen? Kom dan vrijdag 7 april van 16 tot 17.30 naar de start van de verkoop. Er liggen verkoopbrochures en inschrijfformulieren klaar. Inschrijven op basis van voorkeurbouwnummers kan tot twee weken na 7 april bij de makelaar.

Een blok van vijf riante woningen die gezet gaan worden door Van Wanrooij.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?