Schaijk

Tweede editie van Schaijkse Quiz op 23 en 30 maart

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Op de zaterdagen 23 en 30 maart vindt voor de tweede keer de Schaijkse Quiz plaats. "Na een zeer geslaagde eerste editie met ruim 50 teams, zo’n 800 deelnemers, een verdiende winnaar (foto) en een goed doel dat enorm blij was met de hoofdprijs, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven", laat de organisatie weten. "De voorbereidingen zijn in volle gang, het quizboek begint vorm te krijgen en er hebben zich intussen al zo’n 40 teams ingeschreven."

Hoe zat het ook alweer? "De Schaijkse Quiz is niet goed voor slechts één leuke avond, maar voor twee fantastische avonden. Op de eerste avond ga je met je team een spannende avond tegemoet gevuld met kennisvragen en weetjes, zoek-, geheime en zeker ook bijzondere opdrachten. Bij deze opdrachten zul je niet alleen je team nodig hebben, maar ook (oud-) dorpsgenoten, familie, vrienden en misschien zelfs vage kennissen. Omdat die avond al druk genoeg is eindigen we niet op dezelfde avond, maar laten we deelnemers een week in spanning om op de volgende zaterdagavond te knallen op de afsluitende finale- en feestavond."

Inschrijven
Op www.deschaijksequiz.nl staat aanvullende informatie over onder meer de spelregels, organisatie en andere wetenswaardigheden. Tot 3 maart kunnen teams zich inschrijven voor de Schaijkse Quiz.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties