Schaijk

Evenement verplaatst naar 19 en 20 juni 2021

Tweede editie van Beleef Schaijk gaat niet door

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De tweede editie van Beleef Schaijk, die gepland stond voor zaterdag 20 en zondag 21 juni, gaat niet door, zo laat het stichtingsbestuur van het evenement maandag weten. "Het coronavirus komt steeds dichterbij, zo dichtbij zelfs dat het in eigen dorp al verschillende mensen getroffen heeft. Wij voelen ons mede hierdoor genoodzaakt om Beleef Schaijk af te gelasten voor dit jaar en te verzetten naar volgend jaar. Het is nu maatschappelijk én financieel onverantwoord om dit evenement door te laten gaan."

"Wij zijn van mening dat juist nu de prioriteit moet liggen bij het zo goed mogelijk voor elkaar zorgen, binnen de mogelijkheden die we hebben. De gezondheid van iedereen staat nu als eerste centraal", stelt het bestuur.

Sponsoren
Beleef Schaijk is sterk afhankelijk van vrijwilligers en sponsoren. "Die laatste zullen nu zware tijden tegemoet gaan. We vinden het nu dus ook niet gepast en niet reëel om deze ondernemers voor bijdragen, op welke manier dan ook, te vragen. Sterker nog, we zullen juist nu ook aan de ondernemers moeten denken, door producten en diensten van hen af te nemen. Zij hebben ons als inwoners van Schaijk keihard nodig!"

De organisatie kijkt al vooruit naar volgend jaar. "We hopen deze crisis te doorstaan en volgend jaar een nóg mooiere editie neer te zetten, sámen met alle andere vrijwillige Schaijkenaren die zich zo hard inzetten voor dit evenement."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties