Schaijk

TTV Revanche kiest nieuwe voorzitter

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Tafeltennisvereniging Revanche uit Schaijk heeft donderdag 30 maart tijdens de ALV een nieuwe voorzitter gekozen. Daan Jans is de opvolger van Wim Arts, die 26 jaar de voorzittershamer heeft gehanteerd. Om hem te bedanken voor zijn diensten, is hij benoemd tot erelid van de club.

Wim Arts draagt de voorzittershamer over aan Daan Jans.

De officiële hameroverdracht vond woensdag 12 april plaats in thuishaven De Piramide aan de Bossestraat in Schaijk. Op die eerste bestuursvergadering is Giel van der Linden benoemd tot nieuwe penningmeester. Hij neemt het over van Roel Albers, die andere taken binnen het bestuur van de tafeltennisvereniging gaat vervullen. Verder bestaat het bestuur uit Riet van Kessel en Eef van der Kroft.

Verjonging
Wim vond het na 26 jaar wel tijd voor een verjonging van het bestuur. “De gemiddelde leeftijd is nu met zo’n twintig jaar gedaald”, lacht hij. Dat is misschien wat overdreven, maar Giel (22), Daan (31) en Roel (34) behoren wel tot de jongere garde binnen Revanche.
Daan, die al bijna vijfentwintig jaar lid is van Revanche, is duidelijk over zijn plannen met de club. “Het aantal leden mag wat opgeschroefd worden”, vindt hij. “Met name de jeugd kan een wat bredere basis gebruiken.” Binnenkort ontplooit de club verschillende activiteiten om meer jeugd kennis te laten maken met de tafeltennissport.

Nieuwe bestuursleden: voorzitter Daan Jans en penningmeester Giel van der Linden.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties