Schaijk

TravelXL Schaijk houdt exclusieve infoavond over Zuid-Afrika en Tanzania

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Ieder jaar organiseert TravelXL Schaijk een infoavond over een bepaalde reisbestemming. Op donderdag 23 januari zijn Zuid-Afrika en Tanzania aan de beurt. Onder het genot van een hapje en drankje worden deze bestemmingen uitgelicht. De informatieve reisavond vindt plaats in De Werkplaets aan de Runstraat 67 in Schaijk en begint om 19.30 uur. Toegang is gratis. Meld je vooraf wel even aan bij het reisbureau.

Zuid-Afrika is hot en ook reizen naar Tanzania nemen enorm in belangstelling toe. Prachtige landen die je als reiziger veel te bieden hebben. Wat zoal? Dat tonen TravelXL Schaijk en TravelXL Reisbureau de Ruwert je graag tijdens hun exclusieve Afrika-informatieavond. Samen met Afrika-specialist African Feeling wordt het een belevingsvolle bijeenkomst waarbij deze twee bestemmingen nader worden gepresenteerd. Kom jij ook?

Bestemmingen om wild van te worden
Zuid-Afrika en Tanzania bieden meer dan wildparken en safari-avontuur. Tanzania imponeert bijvoorbeeld ook met de besneeuwde Kilimanjaro en de prachtige witte zandstanden van het exotische eiland Zanzibar. En de Ngorongoro-krater is de beste plek ter wereld om de big five te zien.
Zuid-Afrika wekt indruk met Robbeneiland (de gevangenis van Nelson Mandela) en met z’n fenomenale kustroute Chapman’s Peak Drive. Maar ook de prachtige wijnlanden rond Stellenbosch zijn er om wild van te worden. Al is het alleen al om te genieten van die heerlijke rondborstige rode wijn, waar je bij ondergaande zon van geniet op zo’n sfeervol terras.

Naast de Afrika-informatie avond heeft TravelXL in 2020 nog meer op het programma staan:

Groepsreis naar Krakau
Op 10 mei verzorgt TravelXL een 5-daagse groepsreis naar Krakau. “Vorig jaar zijn we al met een groep naar Krakau geweest en omdat deze trip erg succesvol was gaan we dit jaar opnieuw”, vertelt Yvonne Bloemers, eigenaresse van TravelXL Schaijk. “Het is een complete reis met een zeer goede Nederlandse gids. U verblijft in een prima driesterrenhotel en krijgt een stadswandeling door Krakau (Schindler’s List Tour), een indrukwekkende wandeling door de oude stad met zijn oorlogsverleden. De volgende dag krijgt dit een vervolg in Auschwitz Birkenau, waar dezelfde gids u weer begeleidt. U brengt ook nog een bezoek aan de Wieliczka-zoutmijnen, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Kortom een complete reis naar een mooie stad. Met voldoende deelnemers reist er iemand van het reisbureau mee, dus ook als u alleen bent of niet goed ter been, is deze reis heel goed te doen. Vertrek is vanuit Eindhoven.”

‘Betoverend’ Jordanië
Op 4 oktober verzorgt TravelXL een compleet verzorgde 10-daagse reis naar ‘betoverend’ Jordanië, eveneens begeleid door een Nederlandse gids. Yvonne: “We reizen door Jordanië en bekijken alle hoogtepunten, waaronder de hoofdstad Amman, het mystieke Petra, de Dode Zee en, als een sprookje uit 1000-en-1-nacht, de Wadi Rum-woestijn. Een onvergetelijke reis met vertrek vanaf Schiphol, transfers, goede hotels (op basis van halfpension) en alle excursies.”

Wandelvierdaagse Mallorca
Van 2 tot en met 5 april vindt op Mallorca de jaarlijkse wandelvierdaagse plaats. Yvonne Bloemers kan voor u verschillende meerdaagse arrangementen samenstellen.
TravelXL heeft dus veel leuke plannen voor 2020. “Natuurlijk kunt u voor al uw reizen bij ons terecht: van Ameland tot Zanzibar en van een stedentrip of familievakantie tot een verre bestemming. Georganiseerd of op eigen gelegenheid, wij maken reizen geheel op maat en ontzorgen u zodat u zorgeloos op vakantie kunt gaan”, geeft Yvonne aan.

Wilt u zich aanmelden voor de Afrika-infoavond, meer informatie over de geplande (groeps)reizen of uw zomervakantie boeken? Neem dan contact op met TravelXL Schaijk. Yvonne Bloemers, Betsie van Bakel, Sanne Bongers en Sinja de Block helpen u graag verder. TravelXL is gevestigd aan de Runstraat 13 in Schaijk. Meer info: 0486-461155, 06-30687576 of schaijk@travelxl.nl.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties