Schaijk

TravelXL Schaijk helpt mensen graag met maken van vakantieplannen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Heel Nederland snakt naar perspectief. Dat geldt zeker ook voor de reisbranche. Yvonne Bloemers van TravelXL Schaijk merkt dat mensen langzaam maar zeker weer plannen beginnen te maken. Voorzichtig worden reizen geboekt naar verschillende bestemmingen in Europa. Klanten zijn op afspraak weer van harte welkom in het reisbureau aan de Runstraat 13. De ervaren adviseurs van TravelXL denken graag met je mee.

TravelXL Schaijk heeft een zwaar jaar achter de rug. "Grenzen gingen dicht, reizen werden geannuleerd, vouchers werden uitgedeeld, mensen werden teruggehaald van hun vakantie", somt Yvonne. "Het waren onzekere tijden en we hebben een jaar lang bijna geen reizen verkocht. Om toch wat inkomsten te genereren hebben we met het team onder meer geholpen bij Arenalokaal, de GGD en een call center. Maar wat we het allerliefste doen is reizen verkopen en mensen blij maken. Zodra het kan, gaan mensen graag weer op vakantie. Die gedachte hield ons op de been."

Zekerheidsgarantie
Nu komt er langzaam weer wat meer perspectief. "Door de vaccinaties en sneltesten zal de wereld beetje bij beetje weer open gaan", hoopt Yvonne. "Wij zijn in ieder geval bezig met de voorbereidingen. Binnenkort vindt een aantal proefreizen plaats. Hotels en accommodaties zorgen dat ze coronaproof kunnen werken. Wanneer we echt weer op vakantie kunnen, is afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan de reisadviezen, de regels in het land dat je bezoekt, vaccinaties en noem maar op."
Om toch enig perspectief te geven, biedt TravelXL Schaijk de zekerheidsgarantie; "Bij TUI bijvoorbeeld kun je tot een week voor vertrek je vakantie omboeken", legt Yvonne uit. "Er zijn zelfs touroperators waar je jouw reis tot twee weken voor vertrek kosteloos kunt annuleren zonder opgaaf van reden. Als vakantieganger loop je dus geen enkele risico. Ga je liever zelf met de auto op pad? Dan boeken wij alleen accommodaties waar je kort voor vertrek nog kunt annuleren. Gelden er andere voorwaarden dan krijg je dat voor boeking van ons te horen."

Reisplannen
Yvonne maakt duidelijk dat je echt niet tot het laatste moment met je plannen hoeft te wachten. "Juist nu hebben we alle tijd om samen met je een mooie vakantie uit te zoeken of die lang gewenste autorondreis te plannen", geeft ze aan. "Bijna alles is beschikbaar en de prijzen zijn nog oké. Zodra er groen licht is om te vertrekken, zal dat een ander verhaal zijn. Naar verwachting zit alles dan snel vol en schieten de prijzen omhoog. Je kunt het maar beter geregeld hebben."
Het is zelfs mogelijk om plannen te maken zonder al een beslissing te nemen. "Geef ons een zoekopdracht en wij pluizen het voor je uit", vervolgt Yvonne. "Op het moment dat alle seinen op groen staan, hoeven wij alleen nog maar op de knop te drukken. Heb je jezelf bedacht? Geen probleem. Dan gaat de offerte de prullenbak in. Wij hopen met deze manier van werken mensen toch al wat voorpret en perspectief te geven voor een mooie reis."

Afspraak maken
Ondanks de pittige periode levert TravelXL Schaijk nog steeds de vertrouwde kwaliteit. Het team bestaat naast Yvonne ook nog uit Betsie van Bakel, Sanne Bongers en mobiele reisagent Saskia Ponsen. Zij komt bij de mensen aan huis indien gewenst. Door de flexibele voorwaarden is het heel eenvoudig om nu al zonder risico je vakantie te regelen. Het reisbureau is maandag tot en met zaterdag bereikbaar per mail, telefoon, WhatsApp en tegenwoordig ook via beeldbellen. Wil je graag langskomen; maak dan een afspraak. Neem contact op via 0486-461155, 06-30687576, schaijk@travelxl.nl of gebruik de afspraakmodule op www.travelxl.nl/schaijk

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties