Schaijk

Gezelligheidskoor eert vertrekkende voorzitter

Toontje Lager geeft Toos de Louw erelidmaatschap

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De leden van het Schaijkse gezelligheidskoor Toontje Lager waren opgelucht toen ze dinsdag 29 juni na lange tijd de repetities weer mochten hervatten. Van de gelegenheid werd tevens gebruikgemaakt om deze avond de ledenvergadering te houden. Hierin nam Toos de Louw afscheid als voorzitter. Haar vervanger Piet van Boekel verraste haar vervolgens met het erelidmaatschap voor haar grote verdiensten voor het koor. 

Toos de Louw was in 2004 een van de oprichters van Toontje Lager. Toos nam vanaf het begin de voorzittersrol op zich; een taak waar ze met veel inzet en enthousiasme invulling aan gaf. Ook werd op deze avond Riny Visschers als nieuw bestuurslid voorgesteld.
Toontje Lager is met recht een gezelligheidskoor te noemen: tijdens optredens in zorgcentra zorgen de leden voor veel gezelligheid onder de bewoners en ze ervaren dit zelf ook. Zowel de optredens als repetities zijn gezellige bijeenkomsten. Het repertoire bestaat uit vrolijke Nederlandstalige muziek.
Er wordt tweewekelijks gerepeteerd in De Wijers op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur onder leiding van dirigent Jan van Rossum. Naast de repetities en optredens organiseert het bestuur gezellige activiteiten, zoals een middag minigolf en een fietstocht. Wie belangstelling heeft om 'een toontje hoger of lager' mee te zingen, is van harte welkom om de repetities vrijblijvend bij te wonen. Meer informatie is in te winnen bij Tiny Smits op 0486-462007.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties