Schaijk

Tonnie Oppers uit Schaijk koninklijk onderscheiden

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Op vrijdag 5 november heeft Landerds burgemeester Marnix Bakermans in besloten kring een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Tonnie Oppers uit Schaijk. Oppers is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Wat heeft Tonnie Oppers uit Schaijk gedaan voor de Landerdse samenleving?

1977 – heden​​:
Decorandus is actief als vrijwilliger bij voetbalvereniging Nooit Gedacht in Geffen. Van 1984 tot 1987 is hij bestuurslid geweest, daarnaast heeft hij vele functies verricht. Zoals scheidsrechter, leider van een jeugdteam, redacteur van het clubblad, lid van de activiteitencommissie en organisator van de Biescamploop. Voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging is hij benoemd tot erelid.

2011 – heden:
​Decorandus is actief als vrijwilliger bij Stichting Natuurspeelterrein Schaijk. Een groot deel van het natuurspeelterrein is door decorandus ingericht en gerealiseerd. Na de opening van het terrein in 2011 houdt decorandus zich bezig met het onderhoud van de toestellen en de natuur op het terrein.

2011 – heden:
​Decorandus is commissielid van buurtvereniging ‘t Waterrijk in Schaijk. Decorandus zet zich in voor diverse activiteiten binnen de buurtvereniging. Zijn specialiteit is het organiseren van de jaarlijkse kerstactiviteit.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties