Schaijk

‘Nationale TIONA-avond’ in Nijnsel

TIONA treedt op met TIONA

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Smartlappenkoor TIONA uit Schaijk is uitgenodigd om op zaterdag 27 oktober een gezellige avond te verzorgen in Nijnsel samen met blaasorkest TIONA uit die plaats. Ook andere clubs met dezelfde naam zijn uitgenodigd op deze avond. (Er bestaan nog een wielerclub, dartclub, zaalvoetbalteam, skiclubje, bowlingteam en biljartteam met de naam TIONA.)

Bij alle clubs staat TIONA voor Thuis Is Ook Niet Alles. Allemaal clubs die het dus plezierig vinden zo nu en dan eens van huis te zijn. Blaasorkest Tiona in Nijnsel organiseert elk jaar op de laatste zaterdag van oktober een ‘Blaasmuziek Plus’- avond, waarop andere muziekgezelschappen worden uitgenodigd om met hen een gezellige avond te verzorgen. Deze avonden vinden steeds plaats in hun thuisbasis, zalencentrum De Beckart in Nijnsel, bij Sint Oedenrode. Dit jaar bestaat het blaasorkest 20 jaar en men wilde dus iets speciaals doen. Vandaar dat het idee ontstond voor deze ‘nationale Tiona-avond’.

De avond wordt vooral gevuld met afwisselend een optreden van het smartlappenkoor en van het blaasorkest. Halverwege de avond worden ook enkele nummers gezamenlijk uitgevoerd. 

Iedereen is welkom op deze avond vol met zang en swingende blaasmuziek. De toegang is gratis. De avond begint om 20 uuur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Zalencentrum De Beckart ligt aan de Oude Lieshoutseweg 7 in Nijnsel.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties