Schaijk

Tekst & Uitleg brengt Toeristische Gids De Maashorst uit

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Als een van de mooiste stukjes van Nederland is De Maashorst een toeristische trekker van formaat. Jaarlijks brengen meer dan twee miljoen toeristen hun vakantie door in de directe omgeving van De Maashorst. Het grootste aaneengesloten natuurgebied van de provincie Noord-Brabant heeft dan ook ontzettend veel te bieden. Op de eerste plaats de zo kenmerkende Brabantse gastvrijheid, maar ook als het gaat om landschap en natuurschoon, recreatie en sportieve activiteiten, monumenten en cultuur en lekker eten en drinken is het er uitstekend toeven.

Tekst & Uitleg BV in Schaijk, uitgever van onder meer weekblad Arena en de nieuwssite Arenalokaal.nl, brengt eind april Toeristische Gids De Maashorst uit. In deze bijzondere uitgave vindt u een overzicht van alles wat er te doen is in deze bruisende en veelzijdige regio. Dit handzame boekje biedt volop tips voor leuke uitstapjes: met de fiets, te voet, samen met de kids, gezellig met z'n tweetjes of met grotere groepen. Er is namelijk ontzettend veel te beleven in De Maashorst en omstreken.

De Toeristische Gids De Maashorst, een fullcolour glossy uitgave op A5-formaat, wordt verspreid in een oplage van 15.000 stuks bij campings, hotels, B&B's, horecabedrijven, VVV-kantoren en op diverse andere plaatsen in de regio waar veel toeristen en dagrecreanten komen.

Kijk voor meer info op www.toeristischegids.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties