Kerkdorpen Herpen

Succesvolle Snerttocht Schaijk met ruim 800 deelnemers

Door Secretaris van Wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk

SCHAIJK - Een ruime 800 wandelaars deden zaterdagochtend en -middag mee aan de jaarlijkse Snerttocht Schaijk. Deze tocht wordt georganiseerd door restaurant Nieuw Schaijk en wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk.

Al rond 7 uur stonden de eerste wandellustigen bij Nieuw Schaijk klaar om te beginnen. De start was eigenlijk pas om 8 uur gepland. Afhankelijk van de afstand ging de route onder meer over Herperduin. Bij het afmelden werden er veel complimenten gegeven over de route en over de wijze van de bewegwijzering. Voor iedere deelnemer was er bij de finish een heerlijke kop snert.

Ook een keer deelnemen aan een mooie wandeltocht georganiseerd door Ons Genoegen Schaijk? Kom dan 29 maart naar het Walking Event De Maashorst in Uden, 28 juni Maashorstwandeltocht in Schaijk, 10 oktober Pater Vos Tocht in Schaijk en de volgende Snerttocht Schaijk is op 23 januari 2021.

Op de hoogte blijven van de wandelevenementen van w.s.v. Ons Genoegen Schaijk, bezoek de website, like onze Facebookpagina of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Meest gelezen

Laatste reacties