Schaijk

Gevarieerd programma met verschillende muziekstijlen

Stockrock Schaijk: avond voor muziekliefhebber (+VIDEO)

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Een nieuwe zaal, een nieuw café, nieuwe bands gecombineerd met het bekende goede programma en de gezellige sfeer, dat is hoe Stockrock er in 2019 uit gaat zien. Zaterdag 6 april gaan, volgens inmiddels bekend recept, om 19.30 de deuren van café-feesterij De Potter open. De hele avond staat in het teken van rockmuziek, met opnieuw een zeer gevarieerd programma van in totaal zes bands die tributes, eigen nummers en de bekende rockcovers ten gehore brengen. Er zijn nog kaartjes te koop, deze kosten 9 euro in de voorverkoop en 13 euro aan de deur. Tickets zijn zowel via de site als bij De Potter te verkrijgen.

Stockrock 2018. (foto: Marc van Zuylen - Landerd Fotografie)


De afgelopen jaren is Stockrock langzaamaan uitgegroeid tot een avond voor de echte muziekliefhebber. Elk jaar wordt er veel tijd en energie gestopt in het zoeken van een afwisselende line-up met een hoog niveau. Enkele bands die dit keer op het podium staan, zijn een jaar geleden al vastgelegd. De bands wisselen elkaar af, zowel in de zaal als in het café van De Potter, met hun verschillende muziekstijlen waardoor er voor ieder wat wils te beluisteren is. Naast de goede muziek is het ook de sfeer die Stockrock elk jaar tot een hele gezellige avond maakt.

Nieuwsgierig geworden? Op www.stockrock.nl is nog wat extra informatie over de verschillende bands te vinden en kun je kaarten bestellen. Of nog beter; loop gezellig even binnen zaterdag 6 april bij De Potter aan de Pastoor van Winkelstraat 2 in Schaijk.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties