Schaijk

Woensdag 29 januari in De Phoenix

Speelfilm Teenbeat nu ook in Schaijk te zien

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Na vele voorstellingen in de regio komt de speelfilm Teenbeat begin volgend jaar ook naar Schaijk. De belangstelling is nog steeds overweldigend. Al duizenden bezoekers hebben de film gezien. Veel mensen herkennen zich in het verhaal dat in het tweede deel van de jaren zestig speelt. De tijd van brommers, dancings, moeilijke ouders en opstandige jeugd. De vertoning is woensdag 29 januari om 14 uur in De Phoenix. 

De film vertelt het verhaal van Hans. Hij is voorbestemd om de plantenkwekerij van zijn vader over te nemen. Als zanger van beatband The Supertones gaat hij zich meer vrijheid verschaffen, waarbij het bedrijf van thuis steeds verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn weg kruist waar ze thuis niet zo gek op zijn, neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt.
De beelden van Teenbeat geven heel natuurgetrouw de jaren zestig weer. Er is op meer dan vijftig locaties in Nederland gefilmd. De acteurs zijn allemaal mensen uit onze omgeving. Eigenlijk gewoon mensen die zichzelf spelen. In totaal is er zeven jaar aan deze film gewerkt. Zo'n vierhonderd mensen hebben eraan meegewerkt, waaronder 39 acteurs.

Kaartverkoop
De organisatie van de filmmiddag is in handen van KBO Schaijk. De voorverkoop voor Teenbeat start vrijdag 10 januari van 13 tot 15 uur bij De Phoenix. Een kaartje kost 5 euro. De vertoning is woensdag 29 januari om 14 uur, eveneens in het dorpshuis. Bezoekers zijn die dag vanaf 13.15 uur welkom met het verzoek om uiterlijk 13.45 uur allemaal aanwezig te zijn.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties