Schaijk

Sparen voor Efteling-korting bij Albert Heijn Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Sinds maandag 13 februari kunnen klanten bij Albert Heijn Schaijk weer sparen voor korting op Efteling-tickets. Bij elke 5 euro besteding krijgen zij een Efteling-zegel. Klanten plakken de zegels op een spaarkaart en bij vier zegels is de kaart vol. Een volle kaart geeft 10 euro korting op een ticket voor De Efteling. De spaaractie loopt tot en met zondag 26 februari.

De Efteling-tickets worden uitgereikt in alle Albert Heijn-supermarkten. Klanten kunnen hun volle spaarkaarten verzilveren van tot zondag 11 juni bij alle AH-vestigingen. Na verzilvering ontvangen zij een scanbon, deze is direct het toegangsbewijs voor De Efteling. De scanbonnen zijn geldig tot zondag 12 november.

Efteling ‘thuis beleven’
Dit jaar kunnen klanten De Efteling ook ‘thuis beleven’. Speciaal voor Albert Heijn is er een AH Efteling-app ontwikkeld met zeven verschillende Efteling-verhalen. Ontdek de wondere wereld van De Efteling door het scannen van een zogeheten spaarzegel. Zo zie je onder meer Roodkapje, Raveleijn en Langnek tot leven komen. De app is geschikt voor gebruik met Apple en Android. De verhalen kunnen overal beleefd worden. Bijvoorbeeld met vriendjes rond de keukentafel of als voorleesverhaal voor het slapen gaan. Ook kan je met de 360-gradenfunctie twee achtbanen ‘thuis beleven’.

Meer info: Albert Heijn Schaijk.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties