Schaijk

Snufenshoe concept store: een winkel waarin je verrast wordt

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Het succesverhaal van snufenshoe in Schaijk begint zo’n 23 jaar geleden. Erwin en Marleen Aarts zien destijds dat er in de regio een sterke behoefte bestaat aan net wat hippere schoenen, eigentijdse meubelen en woonaccessoires. Een van de weinige winkels die toen al geloofde in de ‘concept-gedachte’.

Fast forward naar 2018 en snufenshoe is nog steeds trouw aan deze eerste gedachte, maar dan in een nieuw jasje! Een winkel waarin je verrast wordt en die je inspiratie geeft: snufenshoe concept store. Een prachtige hotspot in Schaijk.

snufenshoe concept store is niet zomaar een winkel, maar een beleving voor iedere klant. Het is een zaak waar je ontdekt, ontmoet, ontspant, eet, drinkt, inspiratie opdoet en koopt. Er zijn vijf concepten waar wij de zaak zich op richt: living, shoes, flowers, taste en gifts.

Het is een unieke combinatie van concepten en dat is precies wat snufenshoe nog steeds de moeite waard maakt. Het is ook de reden dat je na een eerste bezoek altijd terugkomt. Naast mode en interieur vind je namelijk de échte Brabantse gezelligheid. De laagdrempeligheid en de enthousiaste en creatieve medewerkers zorgen ervoor dat je keer op keer wordt verrast en verwend. Zodat je met een glimlach en veel nieuwe inspiratie snufenshoe concept store weer verlaat.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties