Schaijk

Hé, gaode mee...

Smartiesfestival Tiona met Ruizz

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Hé, gaode mee, Bloed, zweet en tranen en Ik verscheurde je foto. Dit zijn drie van de twaalf bekende Nederlandse liedjes die het Schaijkse smartlappenkoor Tiona zal zingen samen met de Brabantse coverband Ruizz op het Tiona Smartiesfestival op zondagmiddag 29 september. Een gezellige middag in de zaal van café De Potter in Schaijk. De toegang is gratis en iedereen mag komen meezingen en -dansen. Het feestje begint om 14.30 uur en om ongeveer 20 uur is het afgelopen.

Het is al de achtste keer dat Tiona een Smartiesfestival organiseert. "Gewoon om eens iets anders te doen dan het zingen van ons geijkte repertoire en om onszelf en ons publiek een leuke middag te bezorgen", vertelt voorzitter Cinny van Hoogstraten.

Het eerste Smartiesfestival vond plaats in het jaar van het tienjarig bestaan van Tiona, in 2011. Het was toen zo’n succes dat besloten werd het elk jaar te herhalen. Tiona heeft daar met vele andere bands gezongen. Onder meer met Fox en de Strotjes, Vanavond Niet Schat, De Bijtels en de Schaijkse bands 60-4-60 en Lass mal Blasen. Steeds werd het een heerlijk feestje, waar volop werd meegezongen en gedanst. Ook nu belooft het weer een succes te worden. De band Ruizz staat erom bekend dat zij een feestje kunnen bouwen en samen met Tiona moet dat ook deze keer weer lukken. Smartlappenkoor Tiona zingt zelf twee keer een half uur, naast het gezamenlijk optreden met Ruizz. Vanaf 17.30 uur gaat Ruizz alleen los en dan kan iedereen meeswingen.

Je hoeft geen eten mee te nemen. De Potter zorgt voor voldoende frites en snacks vanaf 17 uur. Het feest wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van Tiona en een aantal sponsors.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties