Schaijk

'Aan Tafel bij SMAAK!'

SMAAK! catering & events Schaijk opent arrangementenrestaurant

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Na een noodgedwongen sluiting van bijna drie maanden vanwege de coronacrisis, opent SMAAK! catering & events in Schaijk vanaf maandag 1 juni een arrangementenrestaurant onder de noemer 'Aan Tafel bij SMAAK!'.

"We gaan het een stukje anders doen dan voorheen", vertelt Bart van Gaal (foto) van SMAAK! catering & events. "Waar wij eerst voornamelijk besloten arrangementen verzorgden, heeft nu iederéén de mogelijkheid om van onze kwaliteit en ons enthousiasme te komen genieten. Vanaf 1 juni zullen wij onze deuren openen als arrangementenrestaurant: 'Aan Tafel bij Smaak'. Wij hebben enkele arrangementen samengesteld waarvoor gasten een tafel kunnen reserveren. Uiteraard met onze vaste uitgangspunten: kwaliteit, creativiteit, enthousiasme en gezelligheid."

Coronacrisis
SMAAK! catering & events begon 2020 vol goede moed en een veelbelovende agenda. Daar kwam op 15 maart abrupt een einde aan door de coronacrisis. Bart: "Een periode van veel bellen met mensen om boekingen te verzetten naar een later tijdstip. Sommige boekingen zijn uiteindelijk drie keer verzet zonder uitzicht op een zekere datum. Een nare situatie voor al die mensen die hun speciale dag door ons willen laten verzorgen."
Naarmate de tijd vorderde moesten er keuzes gemaakt worden, geeft Bart aan. "Samen met mijn partner Daniëlle maakte ik de keuze om ons bedrijf tijdelijk te sluiten. Ik bleef thuis bij de kinderen en Daniëlle ging meer werken bij haar werkgever, gelukkig hadden we deze optie. Onlangs kwam dan eindelijk het verlossende woord: er komt ruimte, we mogen weer!" 

Hoe werkt het?
SMAAK! opent nu dus een arrangementenrestaurant. Bart legt uit hoe het werkt. "Tafels zijn te reserveren voor 2, 3 of 4 personen. Meer dan 4 personen aan één tafel zijn uitsluitend toegestaan als dit personen betreffen die een gezamenlijke huishouding vormen. Meerdere tafels reserveren is uiteraard wel mogelijk. Wij volgen het protocol van Koninklijke Horeca Nederland en de richtlijnen van het RIVM."

Arrangementen
Op de agenda staan de volgende arrangementen:
Maandag 1 juni (2e pinksterdag): Shared-brunch 4-gangen diner;
Vrijdag 5 juni: 6-gangen diner;
Zaterdag 6 juni: 6-gangen diner;
Vrijdag 12 juni: Gewoon SMAAK!;
Zaterdag 13 juni: Gewoon SMAAK!;
Zondag 14 juni: Shared-brunch 4-gangen diner.

Reserveren
Reserveren is mogelijk via 06-52021911 (Bart) of info@smaak-events.nl. Tevens is het in overleg mogelijk om deze arrangementen te boeken vanaf 20 personen op een andere datum. Kijk voor meer informatie over het menu, de tijden en de kosten op www.smaak-events.nl. Reserveer tijdig!

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties