Schaijk

Slaap- en kinderwinkel Welterusten Schaijk viert tienjarig bestaan

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Welterusten Kinderwoonwinkel en Wijnakker Goed Slapen zijn al tien jaar onder één dak te vinden aan de Schutsboomstraat 18 in Schaijk. De samenwerking ging in oktober 2008 van start. Vandaag de dag werken eigenaren Willem Griffioen en Chantal Broeksteeg dagelijks met veel plezier in hun prachtige winkel. In het weekend van 26, 27 en 28 oktober vieren zij het jubileum met alle klanten.

Welterusten bouwde in tien jaar tijd een mooie klantenkring op met klanten uit de Maasvallei, maar ook uit onder meer Wijchen, Rosmalen, Erp en Nijmegen. De kinderwoonwinkel geniet bekendheid in een grote regio. Daarnaast verkoopt Welterusten mooie bedden, boxsprings en kinderkamers met bijpassend beddengoed. De slaapadviseurs geven eerlijke informatie over comfortabel slapen en uitgerust wakker worden voor mensen van 0 tot 100 jaar.
Naast deskundig advies krijg je slaapgarantie op matrassen en kun je gratis thuis proefslapen. Om je slaapkamer of kinderkamer helemaal naar je eigen smaak in te richten, hebben ze een ruim assortiment met de mooiste dekbedovertrekken, plaids, sierkussens en spreien. Ook voor advies over de styling van je slaapkamer of kinderkamer kun je bij Welterusten terecht. Daarnaast vind je er de mooiste baby- en kinderkleding van bijzondere merken. Wanneer je binnenloopt, word je iedere keer weer verrast door de nieuwste, meest originele cadeautjes voor baby, peuter en kind.

Jubileumweekend
In het weekend van 26,27 en 28 oktober viert slaap- en kinderwinkel Welterusten het tienjarig bestaan met alle klanten. Iedereen wordt verwend met een drankje en wat lekkers, er worden veel mooie prijzen verloot, voor alle kids is er een lekkere verrassing en voor elke kopende klant een leuke give-away. Houd de Instagram- en Facebookpagina in de gaten voor alle feestelijke acties rondom dit jubileumweekend.

Welterusten slaapwinkel kinderwinkel is te vinden aan de Schutsboomstraat 18 in Schaijk. Kijk voor meer informatie en de collectie op www.welterusten.com

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties