Schaijk

Skinroom Schaijk: 'Ga op natuurlijke wijze voor de beste versie van jezelf'

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Tessa Peters uit Schaijk stond klaar om haar eigen salon te beginnen toen het coronavirus roet in het eten gooide. Nu de maatregelen versoepeld zijn, is Skinroom eindelijk open. Je kunt er vijf dagen per week terecht voor hormooncoaching, huidverbeteringsbehandelingen en bindweefselmassages. "Het is mijn doel dat mensen zich van binnen en buiten goed voelen", verklaart Tessa.

Een paar jaar geleden volgde Tessa de opleiding tot schoonheidsspecialiste. "Eerst heb ik communicatie gestudeerd, maar mijn hart ligt toch echt hier", vertelt ze. "Een van de redenen, misschien wel de belangrijkste, voor mij om hieraan te beginnen, is dat ik zelf altijd een slechte huid heb gehad. Ik ben gaan kijken wat voor mij werkt. Ik kwam erachter dat ook hormonen een grote rol speelden. Ik ben op zoek gegaan naar de juiste balans en zo heb ik daar mijn weg in gevonden. Daarom heb ik ook de stap gezet om de opleiding tot hormooncoach te volgen. Op die manier kan ik ook anderen helpen."

Behandelingen
De huidverbeteringsbehandelingen van Skinroom zijn vergelijkbaar met wat een schoonheidsspecialiste doet. Tessa benadrukt dat ze daarbij voor natuurlijke schoonheid gaat. Hiervoor gebruikt ze het Australische merk Synergy. "Het beste van de natuur en het beste uit het laboratorium", stelt ze, "compleet vrij van twijfelachtige ingrediënten. Het is precies wat je huid nodig heeft. Het zijn actieve producten die voor een zichtbare verbetering zorgen."
Bij een hormoontraject gaat Tessa altijd op zoek naar de onderliggende oorzaak. "Wat zijn de klachten, hoe manifesteren ze zich, waar komen ze vandaan en hoe kunnen we ze verhelpen", somt ze op. "Deze manier van werken helpt op heel veel gebieden; van een burn-out, menstruatieklachten en libidoproblemen tot zwanger willen worden, bij een auto-immuunziekte en gewenste gewichtsafname of -toename. Zowel voor mannen als vrouwen. Het taboe voor mannen is gelukkig lang niet meer zo groot als tien jaar geleden."

'Pure schoonheid'
Huidverbetering en hormooncoaching liggen dicht bij elkaar. "Het staat allemaal met elkaar in verbinding", legt Tessa uit. "De huid is ons grootste orgaan. Alles wat je in je lichaam stopt, zowel fysiek als mentaal, kan er via de huid uitkomen. Daarom sluit het zo mooi op elkaar aan."
Mensen kiezen zelf of ze voor huidverbetering of hormooncoaching gaan. Een compleet traject van beide behandelingen is ook mogelijk. "De mensen krijgen een vragenlijst", vervolgt Tessa. "Op basis daarvan stel ik een behandelplan op. Dit is altijd persoonlijk, want iedereen is anders. De adviezen gaan onder meer over beweging, voeding en vitamines. Tegelijkertijd kan ik ook de huid aanpakken, zodat mensen zich van binnen en buiten goed voelen. Daarbij ga ik dus voor pure schoonheid; de beste versie van jezelf op natuurlijke wijze."

Meer informatie
Ben je benieuwd of Tessa Peters ook iets voor jou kan betekenen? Dan mag je altijd contact opnemen. Tessa: "Iedereen is welkom om geheel vrijblijvend eens langs te komen. Samen kijken we wat ik voor je kan betekenen." Skinroom is te vinden aan de Schutsboomstraat 63 in Schaijk. De salon is elke dinsdag tot en met vrijdag open van 9 tot 17 uur en van 19 tot 22 uur. Op zaterdag ben je welkom tussen 9 en 12.30 uur. Tessa werkt enkel op afspraak. Om een behandeling in te plannen of voor meer inlichtingen kun je contact opnemen via 06-11108781 of tessa@skinroom.nl. Informatie over de werkwijze en de tarieven is te vinden op www.skinroom.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties