Schaijk

Zaterdag 19 november in De Potter

Sixties herleven op fan-avond 60-4-60 in Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Riders On The Storm van The Doors, Yesterday van The Beatles en Paint It Black van The Rolling Stones. Onvergetelijke klassiekers uit de jaren zestig. Liefhebbers van 'the sound of the sixties' kunnen zaterdag 19 november hun hart ophalen tijdens de fan-avond van 60-4-60 in Schaijk. In feesterij De Potter beklimt de vijfmansformatie vanaf 21 uur het podium voor een avondvullend concert met de grootste hits uit de periode 1960-1970.

“Regelmatig krijgen we de vraag wanneer we nu eindelijk weer eens een niet-besloten optreden hebben”, vertelt Ric de Groot, de drummer van 60-4-60. “Daarom hebben we besloten om zaterdag 19 november een thuisconcert voor onze fans te geven in De Potter. Iedereen is daarbij welkom en de entree is gratis.”

Discretion
Naast Ric de Groot bestaat 60-4-60 (spreek uit als: sixty for sixty) uit Mari Wingens (zang, gitaar, saxofoon), John Schobben (sologitaar), Ad Geurts van Kessel (bas) en Willie Schamp (toetsen). 60-4-60 is voortgekomen uit de band Discretion, die Ad, Willie en Ric midden jaren zestig oprichtten tijdens hun middelbare-schoolperiode op het Titus Brandsma Lyceum. Nadat de bandleden ieder hun eigen weg gingen voor werk of studie kwamen zij in 2008 voor het eerst weer bijeen voor een optreden in De Oude Bowling in Schaijk.

Bruiloften en feesten
"We repeteren elke week en treden gemiddeld vier of vijf keer per jaar op", zegt Ric de Groot. "Veelal op bruiloften en feesten, bijna altijd gerelateerd aan familie of vrienden.” Maar zaterdag 19 november is het dus weer eens tijd voor een openbaar concert van 60-4-60 in De Potter. Aanvang is om 21 uur en de entree is gratis.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties