Schaijk

Helpende hand op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni

Scouting Schaijk houdt Heitje voor Karweitje

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De leden van Scouting Schaijk gaan vrijdag 8 en zaterdag 9 juni aan de slag in de wijken van het dorp voor een heitje voor een karweitje. Ze bieden buurtbewoners een helpende hand voor een kleine bijdrage. De deelnemers zijn te herkennen aan hun blauwe shirts. Een karweitje bedenken hoeft niet moeilijk te zijn: de leden kunnen de stoep vegen, onkruid wieden, de auto, ramen of vaat wassen, schoffelen, planten water geven, lege flessen inleveren, boodschappen doen of de hond uitlaten.

Vrijdagavond gaan de Gidsen en de Verkenners op pad. Zij zijn dan te vinden in de omgeving van de Molenhoek, De Dries, Smidse, Heiheuvel, Watermunt en het gebied tussen de Bossestraat en de Schoutenstraat. Ook komen ze in het buitengebied, inclusief Zandstraat, Lagebaan, Hoogheistraat, Industriepark, Heibloemstraat, Schaijkse hoek, Van de Venlaan, De Donk, Wieken en Molenaarstraat tot de Kruilier en Pastoor van Winkelstraat (vanaf de Akkerwinde richting Reek).
Zaterdagmiddag zijn de Bevers, Kabouters en Welpen aan het werk in de Akkerwinde, het Waeleland, omgeving Smidse, Heiheuvel, Watermunt, 't Erf en de Kruidenhof. De oudste speltak, de Explorers, komt op verzoek grotere klussen verrichten. Ze zijn dit weekend, maar ook door het jaar heen, 'in te huren' bij Roel van Schaijk via 06-11308531.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties